Walter Kuijpers

Walter Kuijpers

Business Controller

Ondernemend denken betekent voor mij: continu vernieuwing willen opzoeken.

Walter Kuijpers (1984) is sinds 2006 werkzaam bij Bol Adviseurs. Naast het samenstellen van jaarrekeningen en tussentijdse cijfers, is Walter één van de kartrekkers geweest van Bol Business Controlling. Hij is zich gaan specialiseren in het ontwerpen, inrichten en beheersen van informatiestromen, waarbij zijn financiële kennis een groot raakvlak heeft met zijn andere interessegebied: IT. Door de cliënt te begeleiden in het zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk inzetten van deze informatiestromen, hoopt Walter écht iets voor de klant te kunnen betekenen. Anderen helpen om dingen anders, beter en met meer toegevoegde waarde te doen om het gewenste resultaat te bereiken, is namelijk één van zijn grootste drijfveren.

Opleiding en carrière

Walter studeerde Accountancy aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Tijdens deze opleiding maakte hij als stagiair al kennis met de Bol-organisatie. De stage beviel van beide kanten goed, waardoor hij na het afronden van zijn studie in 2006 in dienst trad als assistent accountant. In datzelfde jaar startte hij met de opleiding tot registeraccountant aan de Business Universiteit Nyenrode.

Kwalificaties en ervaringen

In de afgelopen jaren heeft Walter diverse functies doorlopen en daarmee zijn kennis en kunde uitgebreid, zowel bij grote als kleine ondernemingen. Vanaf 2013 ligt zijn focus op het Business Controlling project, waar hij ook sturing geeft aan jonge medewerkers. Naast zijn werkzaamheden is Walter een veelgevraagd spreker. Hij vertegenwoordigt Bol bijvoorbeeld door presentaties te geven aan HBO accountancy-studenten. Ook is hij lid van de BORA-ondernemersgroep, waarin Bol in samenwerking met de Rabobank coaching sessies organiseert voor jonge ondernemers.

Overige relevante informatie

In zijn vrije tijd is Walter ook graag actief betrokken. Zo is hij leider van het tweede elftal van de plaatselijke voetbalclub en draagt hij aan diverse dorps-evenementen zijn steentje bij. Hij is een echt podiumbeest onder het motto “het plezier van anderen, geeft vooral ook plezier voor mezelf”. Op een rustig moment speelt hij graag een potje schaken.

Direct contact met Walter Kuijpers

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht