Bol daagt u uit om uw zakelijke en persoonlijke ambities waar te maken.

Over Bol

Al 65 jaar is Bol Adviseurs een betrouwbare partner voor nationaal en internationaal opererende bedrijven in met name de driehoek Venlo, Arnhem en Den Bosch. Als full-service advieskantoor stimuleren we met ruim 150 professionals ondernemers om het beste uit zichzelf én hun onderneming te halen, om persoonlijke en zakelijke ambities waar te maken.

Net als onze klanten hebben wij zelf ook duidelijke groeiambities. We zijn trots op wat we samen presteren en blijven daarbij investeren in ons onderscheidend vermogen: onze mensen. Vakmanschap, Verbinding en Vertrouwen zijn voor ons de dragers voor toekomstig succes.

Bol biedt ondersteuning vanuit vijf aandachtsgebieden

De professionals van Bol Adviseurs ondersteunen ondernemers bij het behalen van zakelijke en persoonlijke doelen. De dienstverlening richt zich op de belangrijkste dimensies van ondernemerschap:

  • Het bedrijf,
  • zakelijk en privé,
  • het personeel,
  • de ondernemer en
  • internationale activiteiten.

Vraagstukken binnen deze vijf expertisegebieden zijn onderling vaak nauw verbonden, maar vragen om een eigen benadering. Onze specialisten weten precies welke en hebben de juiste kennis in huis. Dit in combinatie met de voor ons zo kenmerkende persoonlijke aanpak.

Bij Bol staat namelijk in alles de mens centraal. Wil jij weten hoe?

Bekijk onze werkwijze

Samenwerking en lidmaatschappen

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en beschikken dan ook over een uitgebreid kwaliteitscontrole systeem. Naast dit interne kwaliteitsmanagementsysteem, het regulier uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken en een heldere klachtenregeling, vinden we het ook belangrijk om aansluiting te hebben bij externe brancheorganisaties en beroepsverenigingen die onze kwaliteit bevorderen en regulier beoordelen. Vanzelfsprekend conformeren we ons dan ook aan de objectieve richtlijnen die door brancheverenigingen gesteld worden.

Bol is aangesloten bij de volgende organisaties:

NBA (De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants)
SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten)
RB (Het Register Belastingadviseurs)
FFP (Federatie Financiële Planners)
NeVOA (Beroepsorganisatie Bedrijfsjuridisch Adviseurs)

Internationale samenwerking

Bol Adviseurs maakt onderdeel uit van Leading Edge Alliance (LEA), een internationaal bondgenootschap van onafhankelijke accountants en consultancy kantoren. Het is de op één na grootste Internationale Accountancy en Audit vereniging ter wereld. Via LEA staat Bol in contact met ruim 2000 partners en 23.000 professionals van 586 kantoren, verspreid over 106 landen. Wanneer de situatie van een ondernemer er aanleiding toe geeft, zoekt Bol Adviseurs contact met deze internationale collega’s. Zij weten namelijk precies wat er bij hen lokaal speelt en van toepassing of mogelijk is voor een Nederlandse ondernemer. Daarnaast trekt Bol Adviseurs regelmatig gezamenlijk op met één of meer aangesloten collega-kantoren voor het uitvoeren van opdrachten met een internationaal karakter.

LEA (Leading  Edge Alliance)