Ron Tijssen

Ron Tijssen

Senior Belastingadviseur

Ondernemend denken betekent voor mij: Toegevoegde waarde leveren op elk niveau om zodoende kansen te creëren en doelen te realiseren, zowel intern als extern.

Ron Tijssen (1957) trad in 2006 in dienst bij Bol Adviseurs en is werkzaam op de fiscale adviespraktijk als Senior Belastingadviseur. Zijn passie ligt bij het creatief omgaan met vraagstukken en daarop van toepassing zijnde wetgeving. Ron maakt onder andere deel uit van de recent opgerichte Family Desk. Hierbij ligt de nadruk op de private kant van de klant: estate-planning, financiële planning, fiscale begeleiding van echtscheidingen, procedures voeren in het kader van echtscheidingen, opvolgingsvraagstukken, het fungeren als sparringpartner voor DGA-ondernemers en dergelijke zijn belangrijke issues in zijn praktijkuitoefening. Ook is hij inzetbaar voor advisering op het gebied van strategie en mediation. Behalve de cliënten in de regio, adviseert hij ook private- en corporate cliënten op landelijk niveau. 

Opleiding en carrière

In 1980 is Ron, na zijn studie aan de HEAO, als aangiftemedewerker in dienst getreden bij Deloitte. Sinds het afronden van de opleiding Register Belastingadviseur (RB) in 1985 is hij werkzaam in de belastingadviespraktijk. Sedert april 2006, na een dienstverband van ruim 25 jaar bij Deloitte, heeft Ron de overstap gemaakt naar Bol Adviseurs. In de afgelopen jaren heeft Ron diverse cursussen gevolgd op het gebied van communicatie, management, cliënt service en mediation.

Kwalificaties en ervaringen

Ron is lid van de Vereniging van Collaborative Professionals in Nederland (www.vvcp.nl) en is lid van het Scheidingsspreekuur Nijmegen (www.scheidingsspreekuur.com). Daarnaast is hij actief in diverse netwerken in Nijmegen en omgeving, waar hij Bol Adviseurs vertegenwoordigt. Tevens verzorgt hij regelmatig lezingen en is hij spreker bij kleine bijeenkomsten voor ondernemers.

 

Direct contact met Ron Tijssen

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht