Peter van den Elzen

Peter van den Elzen

Adviseur

Ondernemend denken betekent voor mij: Signaleren, analyseren en actie.

Peter van den Elzen (1963) is sinds 1986 werkzaam bij Bol Adviseurs, waar hij in 2002 is toegetreden als partner. Hij is een veelzijdig adviseur die snel kan schakelen tussen de verschillende disciplines. Dit kan door zijn nuchtere, no-nonsense aanpak en door met beide benen op de grond te blijven staan. Peter maakt onder andere onderdeel uit van de recent opgerichte Family Desk. Daarnaast houdt hij zich in zijn dagelijks werk bezig met allerhande vraagstukken van ondernemers, waarbij zakelijk en privé elkaar raken. Zijn uitdaging is om in situaties van ruzies, fusies, echtscheidingen of andere belangrijke issues de zaken zo aan te pakken dat er de best mogelijke oplossing voor de klant ontstaat. Per 1 januari 2019 is Peter teruggetreden als Partner bij Bol Adviseurs, maar blijft hij op de achtergrond nog bij enkele klanten betrokken.

Opleiding en carrière

Peter studeerde in 1986 af aan de HEAO, waar zijn interesse in Fiscaal Recht werd gewekt. Hij begon aan de avondopleiding tot Register Belastingconsulent die hij in 1991 afrondde. Peter startte zijn carrière bij Bol Adviseurs op de vestiging in Boxmeer, maar verhuisde later naar Oisterwijk. In 2002 werd de vestiging Oisterwijk samengevoegd met Schijndel en werd Peter verantwoordelijk voor deze regio.

Kwalificaties en ervaring

Peter is een bekend gezicht in de regio Schijndel, Uden, Oss, Rosmalen en Oisterwijk. In deze regio begeeft hij zich in diverse netwerken, waar hij Bol Adviseurs vertegenwoordigt. Binnen deze netwerken verzorgt Peter regelmatig presentaties en lezingen voor ondernemers. Daarnaast is hij bestuurslid van ondernemersvereniging OCS te Schijndel, bestuurslid van Revus en bestuurslid van goede doelen stichting SOS 700 te Schijndel.

Overige relevante informatie

In zijn vrije tijd is Peter vaak een vaste en positieve supporter bij het amateurvoetbal in de regio en slaat hij soms wat ballen op de golfbaan. Verder brengt hij zijn tijd graag door met zijn vrouw en twee kinderen.

Logo OCS

Direct contact met Peter van den Elzen

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht