Leon van den Bekerom

Leon van den Bekerom

Accountant

Ondernemend denken betekent voor mij: Net iets meer persoonlijk contact met de ondernemer(s). Cijfers zijn en blijven belangrijk, maar met een goed contact met de ondernemer(s) wordt het optimale advies bereikt.

Leon van den Bekerom (1961) is sinds 1994 in dienst bij Bol Adviseurs en werkzaam als accountant. Hij richt zich op de accountantswerkzaamheden en alle overige voorkomende zaken, welke zich voordoen in de dagelijkse adviespraktijk. Leon vindt het een uitdaging om de ondernemers te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden welke betrekking hebben op financiële zaken in de breedste zin van het woord. Naast het wegwijs maken hierin is het ook belangrijk om de ondernemers hiermee te ontlasten. Dit biedt de ondernemers meer ruimte zich te focussen op hun eigen business. 

Opleiding en carrière

Leon is na de opleiding HEAO Bedrijfseconomie in 1986 als assistent-accountant in dienst getreden bij een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor in Helmond. In 1992 studeerde hij af als Accountant-administratieconsulent, waarna hij in 1994 de aanvullende opleiding tot certificerend accountant succesvol afrondde. In 1994 nam hij de overstap naar Bol Adviseurs.

Kwalificaties en ervaring

Door de ruime werkervaring in de advieswereld van accountancy, belastingen en financieringen heeft Leon zich gespecialiseerd in het adviseren van de ‘kleinere’ MKB ondernemers. Tot zijn klantenbestand behoren veelal ZZP-ers, firma’s, medisch specialisten, stichtingen en B.V.’s. Het speerpunt ligt niet alleen op financieel vlak, ook de privé situaties van de ondernemer met zijn/haar gezin maken onlosmakelijk deel uit van de adviespraktijk.

Direct contact met Leon van den Bekerom

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht