Frans Tijssen

Frans Tijssen

Adviseur

Ondernemend denken betekent voor mij: Handelen en denken met kennis en passie alsof het je eigen portemonnee betreft.

Frans Tijssen (1957) is in 1988 als accountant in dienst getreden bij Bol Adviseurs, vestiging Boxmeer. In 1992 werd vestiging Venray geopend en hier werd hij benoemd tot partner. Voor vele klanten is Frans de afgelopen jaren uitgegroeid tot het vertrouwde gezicht in Venray en omgeving. In zijn dagelijkse werk vindt hij het belangrijk om met klanten aan tafel te zitten. Hij is voor vele ondernemers sparringpartner en klankbord omtrent overnames, familieoverdrachten, financierings- en internationale vraagstukken. Frans vertegenwoordigt Bol Adviseurs succesvol in The Leading Edge Alliance. Hierdoor is hij een aantal keren per jaar in Amerika om zowel Nederlandse als Amerikaanse ondernemers te adviseren.

Opleiding en carrière

Na het afronden van het VWO is Frans in 1976 in dienst getreden bij de Rijksaccountantsdienst (onderdeel van de Belastingdienst) in Nijmegen waar hij diverse functies doorliep, laatstelijk als teamleider. Hier startte Frans met de opleiding tot Rijksaccountant. Hij studeerde af in 1985, behaalde hiermee zijn RA titel en werd ingeschreven in het accountantsregister. In 2004 volgde Frans de studie Master of Finance Small and Medium-sized Enterprises aan TiasNimbas Business School. Daarnaast heeft hij diverse cursussen gevolgd op het gebied van onderhandelen.

Kwalificaties en ervaring

Frans vertegenwoordigt sinds 2004 Bol Adviseurs bij bijeenkomsten van het internationale accountants- en fiscale netwerk, The Leading Edge Alliance. Hij is betrokken geweest bij de oprichting van de Europese tak van deze organisatie, reeds tien jaar lang voorzitter en vicevoorzitter van het Europese bestuur en tevens sinds 2008 lid van het wereldwijde hoofdbestuur. Voor The Leading Edge Alliance bezoekt en screent hij medekantoren die zich als lid willen aanmelden. Vanuit die rol beschikt Frans over een zeer groot netwerk van internationale contacten.

Overige relevante informatie

Zijn reizen naar Amerika mag Frans graag combineren met zijn andere passie, oude auto’s. Hij brengt dan graag een bezoek aan autoshows of beurzen. Daarnaast kan Frans genieten van een cabriotour met vrienden door Europa. Verder is hij een trouwe supporter van de plaatselijke voetbalclub Toxandria, waar hij tevens voorzitter van is.

Direct contact met Frans Tijssen

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht