Bianca Beckers-Hofmans

Bianca Beckers-Hofmans

Accountant

Ondernemend denken betekent voor mij: De uitdaging aangaan, dit wel met realistische doelen en een heldere focus.

Bianca Beckers – Hofmans (1984) is sinds 2017 in dienst bij Bol Adviseurs als registeraccountant. In haar dagelijkse werk richt ze zich op Assurance opdrachten en dan met name de controle van jaarrekeningen. Deze controleopdrachten hebben zowel een nationaal als een internationaal karakter voor diverse soorten ondernemingen (productie, handel en zorginstellingen). In haar werk vindt ze het belangrijk om samen te werken. Samenwerken binnen het controleteam, tussen de diverse disciplines van Bol en met de klant. Samen de uitdaging aangaan om er zodoende ook allemaal samen beter van te worden.

Opleiding en carrière

In 2007 rondde Bianca de opleiding Bedrijfseconomie af aan de Universiteit van Tilburg en startte ze haar loopbaan als assistent accountant bij Deloitte. Na hier vijf jaar gewerkt te hebben aan diverse projecten, maakte ze in 2012 de overstap naar een regionaal accountantskantoor waar ze laatstelijk als manager op de controleafdeling werkzaam was. In 2016 behaalde Bianca de RA-titel en werd ze opgenomen in het accountantsregister. Sinds 2017 vertegenwoordigt ze Bol Adviseurs als extern accountant.

Kwalificaties en ervaring

Bianca heeft diverse functies doorlopen bij verschillende kantoren, waardoor haar kennis en kunde steeds verder is uitgebreid. Ze vindt het leuk om inhoudelijk betrokken te zijn op het gebied van kwaliteit en vaktechniek en om assistenten te coachen zodat deze zich ook weer verder kunnen ontwikkelen. Daarnaast kijkt ze ook graag verder dan haar eigen vakgebied door betrokken te zijn bij verschillende interne projecten.

Overige relevante informatie

Haar vrije tijd brengt Bianca het liefst door met haar man en twee zoontjes. Samen met haar gezin erop uitgaan of even lekker sporten geeft haar veel frisse energie die ze weer meebrengt naar haar werk.

Direct contact met Bianca Beckers-Hofmans

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht