Anton Klomp

Anton Klomp

Accountant

Ondernemend denken betekent voor mij: Spiegelen aan de keukentafel.

Anton Klomp (1964) is sinds 2008 in dienst bij Bol Adviseurs en werkzaam als accountant. Hij is tevens benoemd als extern accountant, waardoor hij bevoegd is om controleopdrachten inzake de jaarrekening uit te voeren. Hij heeft ruime ervaring in uiteenlopende sectoren, waaronder de non-profit. Anton is afkomstig uit een ondernemersgezin en vindt het daarom belangrijk om te denken vanuit de kant van de ondernemer. Het van gedachten wisselen en het meedenken met de ondernemer spreken hem het meeste aan. Met zijn professionele expertise is hij in staat om een efficiënte, accurate en betrouwbare service te leveren. Anton richt zich in zijn werkzaamheden graag op de advisering van de DGA en is verantwoordelijk voor zowel nationale als internationale audits en adviesopdrachten. 

Opleiding en carrière

De carrière van Anton begon bij één van de Big-Four kantoren, waar hij meer dan 20 jaar werkte. Hij studeerde af als registeraccountant in 1992 en werd hierdoor in het accountantsregister ingeschreven. In 2008 maakte hij de overstap naar Bol Adviseurs waar hij diverse cursussen op het gebied van accountancy, verslaggeving en fiscaliteit volgde.

Kwalificaties en ervaring

Door zijn brede ervaring is Anton vertrouwd met veel facetten van de accountancy en gewend om te werken en te communiceren in een nationale en internationale omgeving. Anton is actief in diverse ondernemingsnetwerken in de regio’s Nijmegen en Wijchen. Daarnaast maakt hij onderdeel uit van de vaktechnische commissie van Bol Adviseurs, waar hij intern presentaties verzorgt. Hij fungeert ook als de compliance officer van Bol Adviseurs. 

Overige relevante informatie

Anton bekleedt in zijn vrije tijd al jaren diverse bestuurlijke functies, waar hij vanuit zijn vakgebied veel toegevoegde waarde kan leveren. Ook loopt hij graag hard. Hij is geen sprinter maar focust zich, net als in zijn werk, op de lange afstanden en zet door om uiteindelijk de finish te bereiken.

Direct contact met Anton Klomp

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht