Nadat hij als directeur betrokken was geweest bij een faillissement, koos Frank Hubers voor een eigen onderneming. Hij startte met Smart Solutions & Engineering Beugen (SSEB). Bol Adviseurs kijkt op de achtergrond realtime mee en ondersteunt op strategisch niveau. Directeur Frank Hubers vertelt welke voordelen dit voor hem heeft. 

SSEB: van start-up naar Startersprijs

Ik heb een technische achtergrond en creatieve geest, maar bedrijfskundige zaken zijn minder voor me weggelegd. Het liefst ben ik met mijn klanten en de technische concepten bezig. Wel wil ik wekelijks weten hoe het bedrijf er cijfermatig voor staat. Daarom ben ik erg blij met de online administratietool van Bol Adviseurs.

Controle

Bol heeft ons bij de start meegeholpen met een goede administratieve opzet. Nu wijzen ze ons op vreemde afwijkingen, bijvoorbeeld als we per ongeluk een onbekende boekingscode invoeren. Of als een belastingaangifte wel betaald is, maar niet geregistreerd. Controle heeft ook een positieve kant; deze manier van meekijken geeft rust.

Vooruitziende blik

Daarnaast denken ze strategisch mee. Laatst had ik metaal ingekocht omdat we zelf een onderdeel wilden vervaardigen. Een probeerseltje, om te kijken of we naast conceptontwikkeling ook structureel kunnen produceren. Mijn adviseur Walter Kuijpers zag afwijkende maandinkomsten en vroeg meteen door. Bol biedt door deze oplettendheid op het juiste moment extra ondersteuning.

Ruim een jaar na de opstart van SSEB mocht ik de Startersprijs Land van Cuijk in ontvangst nemen. Een prestatie waar ik erg trots op ben. Inmiddels hebben we ook een tweede werkmaatschappij onder de Holding gehangen. En dan te bedenken dat ik had willen starten met een bv. Mede dankzij de vooruitziende blik van Bol konden we deze uitbreiding eenvoudig doorvoeren.

Frank Hubers – Directeur-eigenaar van SSEB

"Mede dankzij de vooruitziende blik van Bol konden we deze uitbreiding eenvoudig doorvoeren"

Heb je een vraag naar aanleiding van deze referentie? Stel hem aan Walter

Ik ben de algemene contactpersoon van SSEB. Alle vragen met betrekking tot deze referentie kun je via mij opvragen. Heb jij een vraag? Stuur me een bericht of bel me op 088 1211 300.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.