Coenen Transport uit Boxmeer  verzorgt koel- en vriestransport van levensmiddelen door de Benelux en Duitsland. Coenen was één van de eerste klanten die ging werken via Mijn Bol, het online klantenportal van Bol Adviseurs. Eigenaar Theo Coenen vertelt over zijn ervaring en de voordelen van het online samenwerken.

Online bedrijfsvoering helpt Coenen Boxmeer vooruit

Om op tijd te komen, producten op de juiste temperatuur te leveren en ladingen ongeschonden over te brengen, werken we in onze bedrijfsvoering geheel geautomatiseerd, van opdracht tot levering. We moeten ons naar klanten toe tot op de minuut kunnen verantwoorden. Beschikbaarheid van gegevens is dus voor ons essentieel.

Nu we werken via de online klantenportal Mijn Bol, hebben we alle belangrijke bedrijfsstukken op één centrale plek beschikbaar. Zelfs de statuten, verzekeringspolissen en leningsovereenkomsten zijn via enkele clicks opvraagbaar.

Online samenwerken

Onze administratie werd al jaren door Bol Adviseurs met uiterste zorgvuldigheid verzorgd. Vroeger hadden we documenten wel drie keer in de hand om te kopiëren. Daarna brachten we het naar Bol Adviseurs. Nu scannen en uploaden we alles direct naar het centrale online archief: de veilige Mijn Bol-omgeving. Inmiddels is voor ons data-invoer een continue proces. Het is gewoon een kwestie van prioriteit en discipline. Dit geldt ook voor de administratieve bedrijfsvoering.

Onze gegevens in Mijn Bol zijn ook meteen beschikbaar voor de medewerkers van Bol Adviseurs. Zij kunnen ze dan direct gebruiken voor de verloning, belastingaangiftes en samenstellen van de jaarrekeningen.

Ook ikzelf ervaar het gebruikersgemak. Ik kan namelijk stukken online accorderen. De afhandeling gaat daardoor een stuk sneller.

Managementinformatie

Onze volgende stap in de online samenwerking is het genereren van relevante managementinformatie uit de beschikbare data. Zo blijven we gericht voorwaarts gaan met ons transportbedrijf.

Theo Coenen – Directeur-Eigenaar bij Coenen Transport

"Dankzij de klantenportal Mijn Bol hebben we alle belangrijke bedrijfsstukken bij elkaar"

Heb je een vraag naar aanleiding van deze referentie? Stel hem dan aan Roy Verbroekken!

Ik ben binnen de directie verantwoordelijk voor alle online-dienstverlening en IT innovaties binnen Bol. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Bol jouw onderneming kan bieden? Stuur me dan een berichtje via het formulier hieronder of bel naar 088 1211 300. Ik vertel je graag meer!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.