Ondernemers achter een klein bedrijf zijn vaak van alle markten thuis. Veel breder dan het eigen vakgebied in elk geval. Dat geldt zeker ook voor Matthi Rietrae, eigenaar van lijm-importeur en producent Berkleba. Bol Adviseurs biedt hem een klankbord waarop hij  terug kan vallen bij het maken van bedrijfsmatige keuzes. Het persoonlijke contact wordt aangevuld met de voordelen van online dienstverlening. 

Proactieve ondersteuning bij bedrijfsvoering Berkleba

Berkleba levert een uniek assortiment zelfklevende tapes en professionele lijmen. Ik importeer bestaande merken, maar ik laat ook wereldwijd producten vervaardigen ‘naar eigen receptuur’. Zelf heb ik namelijk de opleiding gevolgd tot European Adhesive Specialist. Bol Adviseurs helpt ons bij de bedrijfsvoering.

Ander perspectief

Van de 760 artikelen die we voeren, hebben we er 450 op voorraad. Dat is één van onze sterke punten. Frank Lensen, onze accountant van Bol Adviseurs, ging met mij hierover in gesprek. Hij vroeg me waarom ik deze keuze maakte. Hij voorzag namelijk bepaalde risico’s en lichtte ze toe. Zijn perspectief zette me echt aan het denken. Precies wat ik nodig heb: proactieve persoonlijke ondersteuning. Ik heb natuurlijk ook bedrijfskundige blinde vlekken.

Online klantenportal

Naast deze persoonlijke gesprekken is een ander aspect zeer waardevol voor mijn bedrijfsvoering: het online klantenportal Mijn Bol. Ik werk vanaf de voorkant in deze online omgeving, Bol kijkt aan de achterkant actief mee. Via het online dashboard van Mijn Bol kom ik bij mijn bedrijfsgegevens. Aan de hand daarvan analyseer ik maandelijks mijn omzet, budget, cashflow en KPI’s. Geheel onafhankelijk. En elk kwartaal zet ik zelf mijn omzetgegevens klaar in Mijn Bol. Vervolgens worden mijn bestanden op de juiste manier geconverteerd. Bol verzorgt op basis van deze cijfers de belastingaangiftes en ik accordeer deze met één druk op de knop. Heel makkelijk.

Kortom: Ik onderneem zelf, maar ik sta er dankzij Bol Adviseurs niet alleen voor!

Matthi Rietrae – Eigenaar van Berkleba

"Ik onderneem zelf, maar ik sta er dankzij Bol Adviseurs niet alleen voor"

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze referentie? Stel hem aan Frank Lensen.

Als accountant ben ik een all-round bedrijfsadviseur voor veel van onze klanten. Zo ondersteun ik ook Matthi bij de verschillende facetten van zijn bedrijfsvoering. Hij kan mij altijd bellen om te sparren over een vraagstuk dat voor hem persoonlijk of binnen Berkleba speelt. Benieuwd hoe dat in de praktijk werkt? Stuur dan een berichtje via het formulier hieronder of bel naar (024) 366 69 50. Ik vertel u graag meer!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.