Bakkerij Bekkers produceert ambachtelijke producten vanuit een moderne onderneming. Deze worden verkocht in negen bakkerswinkels in de regio Eindhoven-Veghel en via supermarkten. Het ambitieuze ondernemersechtpaar Karin en Alexander Bekkers hebben een groeiscenario voor ogen. Bol Adviseurs helpt hen bij het maken van zakelijke keuzes. 

 

Bol helpt Bakkerij Bekkers verantwoord doorgroeien

Ik heb de bakkersrecepten van mijn vader geleerd en hij weer van zijn vader. Het is nu zo’n vijfenzeventig jaar geleden dat de familie in Nijnsel met het Lekkers van Bekkers begon. Nog steeds bakken we elke nacht onze brood- en banketproducten op traditionele wijze. Daarnaast zoeken we ook naar eigentijdse varianten. In 2011 stonden de zaken er niet goed voor. We stapten toen over naar Bol Adviseurs.

Snel sparren met een adviseur

Dankzij de online manier van werken van Bol weten we per week hoe elke winkel ervoor staat. Als een tijdelijk contract van een werknemer afloopt, zien we cijfermatig meteen of het slim is dit te verlengen. Daarnaast kunnen we snel sparren met een adviseur. Voorheen moesten we achteraf nog verschillende zaken rechttrekken.

Ruimer denken

Door veel te praten met specialisten van Bol Adviseurs, onder andere met Eric Vos, heb ik ruimer leren denken. Eric heeft ruime ervaring op het gebied van rendementsverbetering en managementinformatie. Daardoor weet ik steeds beter wat ik als ondernemer wil en dat straal ik op mijn personeel uit.

Doorgroeien op een verantwoorde manier, dat is ons motto. Ook onze kleinkinderen moeten kunnen roepen: “Ons pap maakt het lekkerste brood!” Bol zorgt ervoor dat ik dit nog lang kan blijven doen.

Alexander Bekkers – Eigenaar van Bakkerij Bekkers

"Door veel te praten met specialisten van Bol Adviseurs, heb ik ruimer leren denken"

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze referentie? Stel hem aan Eric Vos

In mijn rol als Organisatie Adviseur heb ik ruime ervaring op het gebied van rendementsverbetering. Heeft u vragen over hoe ik te werk ging of bent u benieuwd naar mogelijkheden die ik zie voor strategische verbeteringen in uw bedrijf? Stuur mij dan rechtstreeks een bericht via het formulier hieronder of bel me op (024) 366 69 50.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.