Samenwerking Bol Adviseurs met Register Belastingadviseurs voor 3 jaar verlengd

Op 13 juni 2019 gepubliceerd door Bol Adviseurs (Algemene Publicatie)

Sinds 2012 werkt Bol Adviseurs samen met het Register Belastingadviseurs (RB). Het RB is met ruim 7.500 leden de grootste beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Leden kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting de overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening. Het RB verzorgt tevens opleidingen en PE-cursussen zodat leden hun kwaliteit en kennis op peil kunnen houden.

De samenwerking tussen Bol en het RB vindt met name plaats op het gebied van kennisdeling. Zo heeft Bol een modellenbank met modelovereenkomsten opgesteld, die periodiek aan de hand van de laatste wet- en regelgeving wordt geüpdatet. RB leden kunnen met hun vragen over het gebruik van de modelovereenkomsten terecht bij Bol. Daarnaast worden de professionals van Bol regelmatig benaderd om een bijdrage te leveren aan door het RB georganiseerde cursussen en geven zij periodiek invulling aan een vaste rubriek in het RB-vakblad Het Register. Tenslotte worden onze specialisten regelmatig betrokken bij specifieke juridische vraagstukken van RB leden en het RB zelf.

Deze samenwerking tussen beide organisaties verloopt naar grote tevredenheid en daarom is besloten om deze weer met drie jaar te verlengen. Hierdoor kunnen zowel Bol als het RB elkaar de komende jaren op kennisgebied blijven verrijken en versterken.

Stel je vraag aan Bol Adviseurs

Heb je een vraag naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Stuur ons dan een bericht.