Btw-brief Belastingdienst voor 44.000 ondernemers

Op 6 augustus 2015 gepubliceerd door Bol Adviseurs (Algemene Publicatie)

Heeft u al ruim een jaar geen btw betaald of in rekening gebracht? Let dan op. U dient de Belastingdienst te laten weten of u met uw onderneming bent gestopt, of dat u gebruik maakt van een bijzondere regeling of vrijstelling.

Komende weken stuurt de Belastingdienst een btw-brief aan een groep van ongeveer 44.000 ondernemers voor wie dit geldt. Stopt u niet met uw onderneming of levert u alleen goederen of diensten die onder een bijzondere regeling vallen, dan dient u dit binnen 3 weken te melden en aannemelijk te maken door een brief te sturen naar de Belastingdienst.

Laat u als ondernemer niets weten, dan trekt de Belastingdienst het BTW-Nummer in. U hoeft dan geen btw-aangifte meer te doen, tenzij er nog een btw-aangifte klaar staat of binnenkort klaar komt te staan in het beveiligde deel van de internetsite van de Belastingdienst.

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Neem gerust contact op met de fiscal specialisten van Bol Adviseurs. U kunt zicht het beste rechtstreeks wenden tot René Nierkens via (024- 366 69 50 of r.nierkens@boladviseurs.nl)

 

Stel je vraag aan Bol Adviseurs

Heeft u een vraag naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Stuur ons dan een bericht.