Bol Adviseurs ontvangt XBRL-ready certificaat

Op 16 oktober 2012 gepubliceerd door Bol Adviseurs (Algemene Publicatie)

Bol Adviseurs heeft onlangs het XBRL-ready certificaat ontvangen van Twinfield. De BTW-aangiften van klanten konden al geruime tijd in XBRL verzenden naar de Belastingdienst. XBRL staat voor eXtensible Business Reporting Language. Deze universele ‘taal’ voor het vastleggen van financiële gegevens, maakt het eenvoudiger  om systemen van verschillende instanties (Belastingdienst, banken, accountantskantoren, KvK etc.) met elkaar te laten communiceren.  Met het ontvangen van het certificaat is deze praktijk nu ook ‘officieel’ erkend.

Paul Lutters, partner bij Bol Adviseurs, blikt terug op het ontwikkelproces van de B-OnLine tools: “Wij bieden onze klanten een state-of-the-art pakket van online administratie-tools: B-OnLine. Twinfield is één van de onderdelen van B-OnLine. Vanaf de start van de ontwikkeling van ons online aanbod was het voor ons een vereiste dat we aan zouden sluiten bij de XBRL-standardisering. Door de eenvoudige koppelingen kunnen we de kosten voor onze klanten laag houden en blijft er ruimte over om inhoudelijk advies te geven bij onze rapportages.”

Achter de schermen heeft Bol Adviseurs alle belastingaangiftes (van omzetbelasting en intercommunautaire leveringen) van bestaande gebruikers van B-OnLine eerder dit jaar al overgezet van de ‘oude’ methodiek, naar de volledig veilige koppeling van gegevens via XBRL.

Paul Lutters toont XBRL Ready certificaat

Meer weten?

Heeft u vragen over úw belastingaangifte, al dan niet via XBRL? Neem dan contact op met uw vaste persoon bij Bol Adviseurs. Bent u nog geen klant en benieuwd naar alle mogelijkheden van B-OnLine? U kunt hieronder de brochure downloaden en contact opnemen met Bol Adviseurs via telefoonnummer (0485) 56 12 00.


Download(s)

» Digitale B-OnLine brochure

Stel je vraag aan Bol Adviseurs

Heeft u een vraag naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Stuur ons dan een bericht.