Bol vraagt om actie inzake VIA

Op 7 januari 2020 gepubliceerd door Bol Adviseurs (Algemene Publicatie)

Het is wellicht bekend dat er bij het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting gebruik gemaakt kan worden van de zogenoemde vooraf ingevulde aangifte (VIA). Met deze service van de Belastingdienst worden vooraf verzamelde gegevens aangereikt om het invullen van de aangifte zo makkelijk mogelijk te maken. Bol wil graag meegroeien in dit digitaliseringsproces en wil dit jaar daarom wederom gebruik gaan maken van deze service.

Alleen met jouw akkoord krijgt Bol toegang tot jouw gegevens ten behoeve van de aangifte inkomstenbelasting. Daarom zijn er onlangs machtigingen voor je aangevraagd bij de Belastingdienst. Op korte termijn verzendt de Belastingdienst per post een machtigingscode aan jou. Ben je akkoord, dan verzoeken wij je deze brief zo spoedig mogelijk te sturen naar Bol Adviseurs, postbus 142, 5830 AC Boxmeer of te uploaden via onze klantenportal Mijn Bol. Bol kan jouw gegevens dan binnen de gestelde termijn ophalen. Uiteraard controleert Bol de opgehaalde gegevens op waarheid en juiste rubricering.

Let op! Op de VIA-machtiging staat mogelijk het adres van ons kantoor in Veghel vermeld. Dit is slechts het gevolg van een administratieve koppeling van de Belastingdienst. De VIA-machtiging komt gewoon op de voor jou gebruikelijke vestiging terecht.

Stel je vraag aan Bol Adviseurs

Heb je een vraag naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Stuur ons dan een bericht.