Bol Corporate Finance genomineerd voor Overnamekantoor van het jaar 2020!

Op 19 november 2020 gepubliceerd door Bol Adviseurs (Algemene Publicatie)

Op 18 november zijn de kanshebbers bekend gemaakt voor de Fusie & Overname Awards 2020. Tot onze grote vreugde behoort Bol Corporate Finance tot de genomineerden voor de award van Overnamekantoor van het jaar 2020 in de categorie medium!

F&O Awards 2020

De Fusie & Overname Awards wordt georganiseerd door Brookz en Dealsuite en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Doel van de F&O Awards is om de zichtbaarheid van adviseurs, kantoren en investeringsmaatschappijen in de mbk-overnamemarkt te vergroten en ze een blijk van erkenning te geven voor hun prestaties door het jaar heen. De uitreiking vind dit jaar plaats op donderdag 3 december middels een live webcast.

Stem op Bol Corporate Finance!

Het publiek bepaalt voor een deel welk kantoor er uiteindelijk met de Award naar huis gaat. Via de site van de F&O Awards is het mogelijk om te stemmen op een kantoor naar keuze. Wij hopen natuurlijk dat zo veel mogelijk personen onze nominatie ondersteunen door hun stem uit te brengen. Stemmen is mogelijk tot uiterlijk 30 november 2020, dus doe het vandaag nog!

› Stem op Bol Corporate Finance

Stel je vraag aan Bol Adviseurs

Heeft u een vraag naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Stuur ons dan een bericht.