Salarisadministratie en loonverwerking

Of er nu twee of tweehonderd medewerkers op de loonlijst staan: iedere werkgever voert een salarisadministratie. Veel ondernemers besteden het uit, sommigen doen het zelf. Maar hoe je het ook doet: je wilt het goed doen. Dat moet van de Belastingdienst, van jouw kritische medewerkers en van jezelf. Het team van salarisadministrateurs van Bol Adviseurs heeft alle kennis in huis van actuele regelgeving.

Dus wat jouw voorkeur ook heeft: de loonadministratie uitbesteden of (een deel) zelf doen, wij zorgen dat niet alleen jouw salarisverwerking, maar je gehele personeelsadministratie makkelijker, inzichtelijker en een efficiënter wordt.

De salarisverwerking: Zelf doen.

Correcte betaling van de salarissen is voor jouw medewerkers van het allergrootste belang. Het is dus zaak om deze administratie goed te voeren. Dit kan met behulp van B-OnLine HRM, de online salaris­verwerkingssoftware. Zo kun je de salarisadministratie volledig in eigen beheer voeren. Vindt je dit net iets te risicovol? Laat dan onze salaris-professionals het voorbereidende werk dat je hebt gedaan controleren. Zo kun je een deel zelf doen en toch 100% vertrouwen op een correcte verloning.

De salarisverwerking: Uitbesteden.

Besteedt jij de salarisadministratie liever uit? Kies dan voor Bol Adviseurs en je hoeft je nooit meer druk te maken om de lonen. We nemen de administratieve afhandeling van de salarissen van je over. De gegevens zijn online voor jou beschikbaar. Desgewenst verzorgen wij aanvullend ook de noodzakelijke meldingen aan het uwv, jouw pensioenfonds en jouw verzekeraar. Continuïteit is dus op alle vlakken gewaarborgd.

Ons team van salarisadministrateurs heeft alle kennis in huis van actuele regelgeving. Deze kennis gebruiken we om jou proactief te informeren over bijvoorbeeld cao-ontwikkelingen in jouw branche of andere zaken die voor jou als werkgever van belang zijn.

Dit geeft je rust en zekerheid.

Grensoverschrijdende salarissen

Bol Adviseurs heeft specialisten in huis met diepgaande kennis van grensoverschrijdend werken. Wanneer jouw medewerkers (soms) over de grens werken, of buiten Nederland wonen, dan zorgen wij dat de salarisverwerking hierop aangepast wordt. Dit doen wij in samenwerking met onze lokale collega’s in het buitenland. Bovendien kunnen we voor jouw medewerkers de persoonlijke consequenties van het werken in het buitenland in beeld brengen, bijvoorbeeld op het gebied van salary split, hypotheekrenteaftrek, sociale zekerheid of AOW opbouw.

"Onze klant kennen en oog hebben voor detail. Daarmee maken onze adviseurs het verschil." Paul Vogels Salarisadviseur

Salarisadministratie aangevuld met online tools

Bol Adviseurs maakt gebruik van best-in-class online tools voor salaris- en personeelsadministratie.

Deze online software biedt naast de online salarisadministratie ook een Ziekteverzuimmodule waarmee je beter grip krijgt op jouw ziekteverzuim, een HRM Module voor registratie van onder meer verlof, opleidingen en verstrekkingen en een Beoordelingsmodule waarmee je beter kunt sturen op de ontwikkeling van medewerkers. Tot slot geeft onze ESS-module (Employee Self Service) jouw medewerkers toegang tot hun loonstroken en digitaal dossier, maar biedt het ook de mogelijkheid om online verlof aan te vragen.

Wil jij de salarissen laten verwerken door Bol Adviseurs of gebruik maken van onze online tools?

We doen je graag een voorstel!

Laat hier je gegevens achter, zodat we contact kunnen opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek geven we aan hoe wij in jouw situatie precies te werk gaan en welke opties er zijn. Je kunt van daaruit bepalen of je gebruik wilt maken van ons aanbod om de salarissen voor jouw medewerkers te verwerken.
Sticker - Vrijblijvend Kennismaken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.