Online tools voor werkgevers

Als werkgever heb je het beste met jouw personeel voor. Door gebruik te maken van diverse online tools kun je alles rondom jouw personeels- en salarisadministratie snel en overzichtelijk op één plaats regelen. Zo heb je meer tijd om te doen wat je leuk vindt: ondernemen. Dit kan met B-Online HRM. Onze ervaren adviseurs maken je graag wegwijs in dit online programma, zodat je zelf gericht aan de slag kunt gaan.

Dé oplossing voor jouw personeelsadministratie

Als werkgever wil je snel en eenvoudig informatie delen met jouw personeel. Daarom bieden wij Employee Self Services (ESS). Met deze tool hebben jouw medewerkers hun gegevens altijd bij de hand, zowel via de computer als via de app. Denk hierbij aan gegevens als loonstroken, jaaropgaven, de verlofkaart en het dossier. Daarnaast kunnen jouw medewerkers digitaal verlof aanvragen of kosten declareren.

ESS is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits, waardoor het voor jouw buitenlandse medewerkers ook mogelijk is deze tool te gebruiken.

Ziekteverzuim online registreren

Verzuim is een kostbare zaak voor jou als werkgever. Met de ziekteverzuimmodule breng je verzuimdossiers, verzuimontwikkeling, re-integratietrajecten en verzuimoverzichten op medewerkers- en bedrijfsniveau eenvoudig in kaart.

Digitaal Dossier: alle informatie overzichtelijk op één plek

Ervaar het gemak van het Digitaal Dossier en verzamel alle werkgevers- en werknemersinformatie overzichtelijk op één plek. Genereer standaard documenten, sla deze automatisch op en bepaal zelf welke informatie uit het dossier jij met de medewerker deelt. Bovendien bent je nooit meer een document kwijt en kun je het openen waar en wanneer je het nodig heeft.

“Toegang tot medewerkersinformatie waar en wanneer je het nodig hebt is essentieel voor een goede aansturing.” Hein Vriens HRM Adviseur

HRM Module: de multifunctionele registratietool

Als ondernemer ben je een drukke duizendpoot. Door gebruik te maken van de veelzijdige HRM Module kun je snel schakelen. Met deze module heb je namelijk direct inzicht in onder andere extra verlofdagen, bedrijfseigendommen die aan medewerkers uitgeleend zijn, opleidingstrajecten en de ontwikkeling van jouw personeel. Veranderingen zijn altijd online in te zien en bij te werken. Wij zorgen dat je tijdig gewaarschuwd wordt bij de afloop van certificaten, zoals het BHV certificaat of het VCA certificaat, paspoort of rijbewijs. Zo kun je tijdig actie ondernemen.

Beoordelingsmodule: een compleet, accuraat en actueel profiel van jouw medewerkers

Of het nu gedurende de proeftijd, tijdens een ontwikkelingstraject, jaarlijks of aan het einde van een dienstverband is, een goede registratie van het functioneren is van groot belang om een compleet beeld van jouw medewerkers te krijgen. De beoordelingsmodule maakt het eenvoudig om functioneringsgesprekken of exit-gesprekken te plannen en de resultaten vast te leggen. Ook kun je evaluaties bijhouden van de proeftijd of ontwikkelings- of verbeteringstrajecten.

Het loont voor jou om gebruik te maken van onze modules zodat je snel en gericht kunt inspelen op alle ontwikkelingen met betrekking tot jouw personeel. Waardevol voor elke werkgever.

Wil jij gebruikmaken van onze online tools voor werkgevers?

Maak vrijblijvend kennis met Bol!

Wil je alles rondom jouw personeels- en salarisadministratie snel en overzichtelijk op één plaats regelen? Laat hier je gegevens achter, zodat we contact met je op kunnen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.