Thijs van Stiphout

Thijs van Stiphout

Accountant

Ondernemend denken betekent voor mij: Ernaar streven om de ondernemer zijn financiële zorgen te ontnemen, zodat het puur ondernemerschap over blijft.

Thijs van Stiphout (1988) is sinds 2016 in dienst bij Bol Adviseurs als accountant. Zijn werkzaamheden richten zich op alle voorkomende accountants- en advieswerkzaamheden. Thijs is tevens benoemd als extern accountant, waardoor hij bevoegd is om controleopdrachten inzake de jaarrekening uit te voeren. Mede door zijn technische invalshoek, streeft Thijs naar een goede balans tussen complexe analyses en een proactieve benadering om zodoende de ondernemer te ondersteunen in het waarmaken van zijn dromen en ambities.

Opleiding en carrière

Thijs studeerde van 2006 tot en met 2009 Industrial Engineering aan de Universiteit van Eindhoven. Na het afronden van zijn bachelor, startte hij met de opleiding Accountancy aan de Universiteit van Tilburg. In 2011 begon hij zijn loopbaan als assistent accountant bij Ernst & Young, waarna hij in 2012 de overstap maakte naar een regionaal accountantskantoor. Sinds 2016 is Thijs werkzaam bij Bol Adviseurs. In 2017 behaalde hij zijn post doctorale opleiding en werd opgenomen in het accountantsregister.

Kwalificaties en ervaring

Thijs vertegenwoordigt Bol Adviseurs bij Business club Brabant. Daarnaast is hij lid van het interne vaktechnische overleg en begeleidt hij assistenten.

Direct contact met Thijs van Stiphout

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht