Roy Verbroekken
Directie

Roy Verbroekken

Directielid | Accountant | Business Controller

Ondernemend denken betekent voor mij: Anderen in staat stellen om het verschil te maken.

Roy Verbroekken (1978) is sinds 2003 werkzaam bij Bol Adviseurs. Door zijn drive, continue drang tot verbetering en voorliefde voor automatisering ontwikkelde Roy zich tot dé adviseur op het gebied van procesverbetering en efficiency. Roy gelooft dat de kracht van ondernemen zit in de verschillen, niet in de overeenkomsten. Immers: elke ondernemer gelooft dat hij het verschil kan maken en dat hij iets kan toevoegen. Toch komt dat soms niet helemaal goed uit de verf.

Roy is van mening dat het doorvoeren van (vaak kleine) veranderingen ondernemers in staat stelt om wél het verschil te maken. Scherpe probleemanalyses en het stellen van de juiste vragen ziet hij als de snelste weg tot de meest optimale oplossing. Roy ziet het bijdragen aan succesvol ondernemerschap als zijn belangrijkste drijfveer. Een favoriete uitspraak van hem is “Het is de kunst om de vraag op tafel te krijgen die gesteld moet worden en dat is lang niet altijd de vraag die gesteld wordt. Alleen dan kan een goed advies gegeven worden dat bijdraagt aan de realisatie van de ondernemingsdoelstellingen”. Hij streeft naar efficiënte processen en een tijdige en betrouwbare informatievoorziening. Door deze informatie te combineren met de juiste kennis is hij in staat de juiste vragen te stellen en waardevolle adviezen te geven. Daarmee draagt hij bij aan het succes van onze klanten.

Sinds 2016 is Roy als partner verbonden aan Bol Adviseurs.

Opleiding en Carrière

In 1996 heeft Roy, na het behalen van zijn HAVO diploma, de opleiding tot hotelmanager gevolgd aan de Vakschool in Wageningen. Na het afronden van deze opleiding, is hij in 1999 gestart met de opleiding Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Tijdens deze opleiding heeft hij kennis gemaakt met de Bol-organisatie. Tijdens een stage- en afstudeerperiode is er een dusdanige klik ontstaan dat Roy in 2003, na afronding van zijn opleiding, als assistent accountant is begonnen bij Bol. In 2004 startte hij met de opleiding tot registeraccountant aan de Business Universiteit Nyenrode (NIVRA). In 2013 studeerde hij af en is sinds die tijd ingeschreven in het accountantsregister. In 2017 breidde Roy zijn kennis verder uit met de opleiding tot certified business controller aan opleidingsinstituut Alex van Groningen. Hij rondde deze opleiding in 2018 af en behaalde daarmee zijn CBC-titel.

Logo uni Nyenrode

Kwalificaties en ervaring

Na de start als assistent accountant, breidden de verantwoordelijkheden van Roy zich in de loop van de tijd uit. Zo heeft hij al lange tijd zitting in het Research & Development team van Bol dat zich bezig houdt met innovatie, interne processen en automatisering. Vanaf 2010 werd Roy verantwoordelijk voor de volledige ICT, zowel intern als extern. Hij is één van de grondleggers van het label Wyzr. Vanaf 2014 geeft hij leiding aan het team dat zich bezighoudt met de innovatieve diensten die hieronder vallen. Daarnaast is hij de linking pin naar Intelly, dochteronderneming van Bol, die de software voor Wyzr ontwikkelt.

Overige informatie

Roy is namens Bol lid van de Ronde Tafel van Cuijk en Noord-Limburg en hij vervult diverse maatschappelijke (bestuurs)functies.

Direct contact met Roy Verbroekken

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht