Ralf Stubbe

Ralf Stubbe

Senior Consultant Corporate Finance

Ondernemend denken betekent voor mij: “Van dromen... naar denken... naar durven... naar doen!”

Ralf Stubbe (1976) is sinds 2014 in dienst bij Bol Adviseurs en werkzaam als Senior Consultant Corporate Finance. Zijn hart ligt bij familiebedrijven. Wat is de passie en de drive van een ondernemer? Wat is de ambitie en hoe gaan we deze ambitie realiseren? Ruim 14 jaar lang heeft hij antwoord gegeven op deze en andere vragen vanuit zijn rol als bankier. Deze ervaring neemt hij dagelijks mee in zijn gesprekken. Ralf houdt zich bezig met kredietstrategie en financieringsbegeleiding van de ondernemer en zijn onderneming. Hij zorgt ervoor dat ambities, ideeën en dromen zo worden verwoord, dat banken, investeerders of alternatieve financiers hier toekomst in zien. 

Opleiding en carrière

Ralf rondde in 1999 de opleiding Management, Economie en Recht af aan de Hanzehogeschool te Groningen en volgde tijdens zijn bankenloopbaan diverse interne en externe cursussen op het gebied van bedrijfswaardering en zakelijke financiering. Hij was Startersbegeleider bij Rabobank, Adviseur voor het familiebedrijf bij Van Lanschot Bankiers en Internationaal specialist bij Deutsche Bank. 

Logo Hanze-hogescholen

Kwalificaties en ervaring

Ralf verzorgt meerdere malen per jaar bijeenkomsten en presentaties voor klanten. Daarnaast begeeft hij zich in diverse regionale ondernemersverenigingen in de omgeving van Nijmegen. Hij is onder andere lid  van Junior Kamer Nijmegen.

Logo JKN

Direct contact met Ralf Stubbe

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht