Pieter Linders

Pieter Linders

Accountant

Ondernemend denken betekent voor mij: Begrijpen, meedenken en handelen naar wat de ondernemer en zijn onderneming nu en in de toekomst beweegt.

Pieter Linders (1961) is sinds 1998 in dienst bij Bol Adviseurs en werkzaam als registeraccountant. Intern begeleidt hij studenten accountancy met de stageverplichtingen als onderdeel van de accountantsstudie en daarnaast is Pieter lid van de vaktechnische en review commissie van Bol Adviseurs. Hij heeft een brede ervaring als controlerend (extern) accountant en als MKB adviseur en is met name thuis is in de branches: industrie/productie, detailhandel, automotive, groothandel, dienstverlening en (kleinschalige) zorg. Pieter heeft een brede ervaring met vraagstukken op bedrijfseconomisch gebied zoals informatiemanagement, kostprijsberekeningen, resultaatbepaling, optimalisatie rentabiliteit, overnames en due diligence, insolventie, alsmede vraagstukken op het raakvlak tussen onderneming en ondernemer. 

Opleiding en carrière

Na het afronden van zijn lerarenopleiding bedrijfseconomie in Tilburg is Pieter gedurende een aantal jaren werkzaam geweest aan de middelbare hotel- en detailhandelsschool De Rooi Pannen te Tilburg. Vanaf 1988 is hij werkzaam in de accountancy. Hij begon deze carrière bij BDO en vanaf 1998 is hij werkzaam voor Bol Adviseurs. Pieter heeft zijn studie tot registeraccountant gevolgd aan NIVRA/Nyenrode en heeft hier zijn doctoraal Informatiemanagement en het accountantsexamen afgerond. Sinds 1996 is hij ingeschreven in het accountantsregister en daarbij, voor de uitvoering van wettelijke controles, sinds enkele jaren ingeschreven in het AFM register als extern accountant.

Logo uni Nyenrode

Kwalificaties en ervaring

Pieter is bestuurslid van de Kiwanis en MKB Limburg B2B. Daarnaast heeft hij ruime ervaring met grensoverschrijdende ondernemingen, voornamelijk uit Nederland en Duitsland en de specifieke vraagstukken die hiermee gepaard gaan. Hij communiceert als rechtgeaarde Limburger bijna net zo goed in het Duits als in het Nederlands.

Overige informatie

In zijn vrije tijd kookt Pieter graag en is hierbij al vele jaren lid en bestuurslid van Culinair Cuisine Nederland, afdeling Noviomagum.

Direct contact met Pieter Linders

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht