Paul Vogels

Paul Vogels

Salarisadviseur

Ondernemend denken betekent voor mij: Toekomstgericht denken. Vooruit kunnen kijken en daarnaar handelen.

Paul Vogels (1963) is sinds 1986 in dienst bij Bol Adviseurs en werkzaam als Manager HRM en salarisadviseur. Als Manager HRM is Paul op organisatorisch vlak bezig is met de aansturing van de salarisafdeling bij Bol Adviseurs. Als salarisadviseur houdt hij zich met name bezig met de salarisverwerking van klanten die te maken hebben met grensoverschrijdende arbeid. Salarisadministratie is een precies vak dat direct invloed heeft op de klant en zijn medewerkers. Een klein foutje heeft een grote impact. Paul’s uitdaging is om mee te denken met de klant om zo optimaal mogelijk de salarisverwerking te kunnen verzorgen, zowel voor de werkgever als de werknemer.

Opleiding en carrière

Paul studeerde na zijn opleiding aan de MEAO een jaar computertechniek op de MTS. In 1986 trad hij in dienst bij Bol Adviseurs. In de loop der jaren behaalde hij diverse diploma’s en certificaten, waaronder in 1994 het PDL-diploma en in 2011 het diploma voor VPS. Hierdoor behaalde hij de titel Register Payroll Professional (RPP). Naast deze opleidingen volgt Paul jaarlijks actualiteitendagen en cursussen om zijn vakkennis op peil te houden.

Kwalificaties en ervaring

Paul heeft affiniteit met techniek en volgt de ontwikkelingen die er gaande zijn op automatiseringsgebied op de voet. Hij heeft in zijn loopbaan bij Bol Adviseurs diverse salarispakketten geïmplementeerd. Nieuwe klanten en nieuwe systemen vindt hij dan ook interessant. Mede hierdoor is hij nauw betrokken bij het nieuwe product van Bol Adviseurs: Wyzr-HCM.

Overige informatie

In zijn vrije tijd is Paul zeer actief bij de plaatselijke hockeyclub . Hij is bestuurslid en coach.

Direct contact met Paul Vogels

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht