Paul Lutters
Directie

Paul Lutters

Directielid | Accountant

Ondernemend denken betekent voor mij: continu in beweging zijn. Met klanten zoeken naar kansen. Samen risico’s erkennen en uitbannen. Dit om vervolgens te kunnen knallen.

Paul Lutters (1975) begon in 1997 als stagiair Bedrijfseconomie bij Bol Adviseurs. Na het afronden van zijn studie trad hij in 1998 in dienst bij Bol Adviseurs. Paul heeft in zijn loopbaan veel ervaring opgedaan in alle voorkomende accountancywerkzaamheden. Zijn passie ligt vooral bij familiebedrijven in het MKB. Samen met de familie kijkt hij naar mogelijkheden om het bedrijf (nog) succesvoller te maken. Het bewaken van de bedrijfsresultaten is volgens hem hierbij essentieel. Dit is niet altijd eenvoudig. Binnen familiebedrijven lopen de verschillende belangen namelijk soms behoorlijk uiteen. In zijn gesprekken met ondernemers komen onderwerpen aan bod als opvolgingsstrategieën, conflictonderhandeling en interne informatievoorziening.

Paul is nauw betrokken bij een belangrijke nieuwe ontwikkeling binnen Bol: Het bieden van een geautomatiseerd, bedrijfsbreed systeem voor ondernemers. Hiermee kunnen ondernemers alle bedrijfsprocessen bewaken. Het geeft gedetailleerd inzicht op het gebied van de financiële én andere bedrijfsresultaten. Deze state-of-the-art technologie biedt informatie over gisteren, die Bol kan omzetten in advies voor morgen.

Sinds 2010 is Paul als partner verbonden aan Bol Adviseurs.

Opleiding en Carrière

In 2008 studeerde Paul af als registeraccountant aan NIVRA/Nyenrode. Sindsdien is hij ingeschreven in het accountantsregister. In 2012 doorliep hij met succes de studie Family Business Advisor aan TiasNimbas Business School te Tilburg.

Logo uni Nyenrode

Kwalificaties en ervaring

Paul heeft diverse functies doorlopen en heeft daarbij een gemengde cliëntenportefeuille opgebouwd, bestaande uit cliënten uit verschillende branches en van verschillende omvang. Paul is actief in verschillende netwerken. Daarnaast participeert hij in een adviespanel voor de Universiteit Maastricht met als doel de theorie vanuit de opleiding goed aan te laten sluiten op de praktijk.

Overige informatie

In zijn vrije tijd bekleedt Paul diverse bestuursfuncties in het verenigingsleven. Ook is hij betrokken bij verschillende maatschappelijke projecten.

Logo Universiteit Maastricht

Direct contact met Paul Lutters

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht