Patrick Lambrechts
Directie

Patrick Lambrechts

Directielid | Estate Planner | Belastingadviseur

Ondernemerschap draait om flexibiliteit. Optimaal profiteren van kansen en mogelijkheden. En vooral het vermogen om tijdig te anticiperen op alles wat nog komen gaat. Zowel zakelijk als privé.

De ambitieuze Patrick Lambrechts (1979) is sinds 2005 werkzaam op de algemene fiscale afdeling bij Bol Adviseurs. Sinds 2014 is hij als partner verbonden aan Bol Adviseurs en medeverantwoordelijk voor de aansturing van de fiscale afdeling en de recent opgerichte Family Desk. Binnen de Family Desk ligt Patricks passie bij het oplossen van vraagstukken waarbij zakelijk en privé elkaar raken. Niet de onderneming maar de ondernemer en de mensen om hem heen staan hierbij centraal. Samen met de ondernemer maakt hij een tijdreis, waarbij wordt gekeken naar carrièrestappen, privégebeurtenissen en toekomstdromen. Zo komen onderwerpen aan bod als het testament, de huwelijkse voorwaarden, schenkingen aan kinderen, het pensioen, de (toekomstige) overdracht van het bedrijf en de zorg voor nabestaanden. 

Opleiding en Carrière

Patrick is na zijn studie Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg als belastingadviseur in dienst getreden bij Ernst & Young in Eindhoven. In 2005 heeft hij bewust de overstap gemaakt naar Bol Adviseurs. Het persoonlijke contact met de ondernemer en het op basis van gelijkwaardigheid zoeken naar een doelgerichte oplossing is en blijft zijn belangrijkste drijfveer. In 2014 heeft Patrick de specialisatieopleiding Estate Planning succesvol afgerond. Sindsdien is hij opgenomen in het Register Estate Planning. In 2018 volgde en slaagde hij voor de opleiding Certified Exit planning Advisor (CEPA )in Amerika. Hiermee behoort Patrick tot het zeer beperkte gecertificeerd CEPA- gezelschap.

Logo Tilburg University

Kwalificaties en ervaring

Patrick is geboren en getogen in de omgeving van Eindhoven. Na zijn overstap naar Bol Adviseurs heeft hij een zakelijk netwerk opgebouwd in de thuisregio van Bol Adviseurs: het Land van Cuijk, Boxmeer en Noord-Limburg. In deze regio begeeft Patrick zich in diverse netwerken, waar hij Bol Adviseurs met enthousiasme vertegenwoordigt. Daarnaast wordt hij regelmatig benaderd om lezingen te geven over de Family Desk en fiscaliteit als onderdeel van managementtrainingen voor ondernemers.

Overige informatie

In zijn zakelijke carrière wordt Patrick ondersteund door zijn eigen family: zijn vrouw en twee zoons Cas en Siem. Daarnaast houdt Patrick erg van avontuurlijke reizen. De in verschillende landen opgedane ervaringen neemt hij dagelijks mee in zijn werk. Hij leerde onder meer een doel voor ogen te hebben en koers te houden, maar ook om flexibel te blijven op weg naar de beoogde bestemming.

Logo Cubox Businessplatorm

Direct contact met Patrick Lambrechts

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht