Pascal Graat
Directie

Pascal Graat

Directielid | Accountant | Auditor | Business Valuator

Ik streef ernaar om ondernemers dagelijks te helpen om zowel zakelijk als privé hun ambities en dromen waar te kunnen maken

Pascal Graat (1972) is in 1990 na het afronden van zijn VWO als vakantiekracht in dienst getreden bij Bol Adviseurs. Hij startte in 1991 met de opleiding tot registeraccountant en is sindsdien met Bol Adviseurs meegegroeid. Hij kreeg kansen en greep deze met beide handen aan. Hierdoor heeft Pascal veel praktische ervaring opgedaan in bijna alle aspecten van de accountancy. Het belangrijkste doel van Pascal is om met zijn kennis, kunde en netwerk mensen verder te helpen. Hij wil het beste halen uit situaties en ondernemers ondersteunen bij hun zakelijke en persoonlijke groei. Sinds 2007 is Pascal als partner verbonden aan Bol Adviseurs en verantwoordelijk voor de accountancy praktijk, Control en Marketing. In 2011 werd Pascal lid van het Dagelijks Bestuur van Bol Adviseurs. 

Opleiding en Carrière

Pascal heeft zijn studie tot registeraccountant gevolgd aan NIVRA/Nyenrode en is ingeschreven in het accountantsregister. In januari 2016 rondde hij de opleiding tot Register Valuator aan de Erasmus Universteit Rotterdam af en is hij ingeschreven bij het NIRV (Nederlands Instituut voor Register Valuators).

Logo uni Nyenrode

Kwalificaties en ervaring

Pascal heeft diverse functies doorlopen en is daardoor een zeer allround adviseur van het familiebedrijf. Hij heeft in zijn carrière veel ervaring opgedaan op het gebied van overnames, controle van financiële verantwoordingen, faillissementen en bedrijfsbeëindigingen, managementinformatie en prognoses, bijzondere controle opdrachten en financieringsvraagstukken.

Daarnaast is Pascal een bekend gezicht in diverse netwerkkringen in regio Land van Cuijk en Noord-Limburg. Hij is lid van onder andere de Industriële Kring, JVC businessclub en Kiwanis. Ook is hij een veelgevraagd spreker en verzorgt regelmatig gastcolleges voor studenten.

 

Kiwanis

Overige informatie

In zijn vrije tijd is Pascal terug ‘langs de lijn’ te vinden als trainer en leider van de jeugdpupillen van voetbalclub DSV in Sint Anthonis.

Direct contact met Pascal Graat

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht