Michiel van Dalen

Michiel van Dalen

Accountant

Ondernemend denken betekent voor mij: Om als ondernemer succes te hebben, zal zijn verlangen om succes te hebben groter moeten zijn dan zijn angst om te falen.

Michiel van Dalen (1979) is sinds 2000 in dienst bij Bol Adviseurs en werkzaam als registeraccountant. Zijn werkzaamheden verricht hij in de assurance-praktijk bij verschillende soorten klanten (productie, handel, dienstverlening). Michiel ziet het als een uitdaging om samen met klanten te kijken naar de mogelijkheden om de efficiency van processen te meten en te analyseren om zodoende binnen de prestaties van de onderneming naar een hoger niveau te brengen. De diversiteit van de klanten en toenemende technische mogelijkheden om tot informatie te komen, spreken hem aan.

Opleiding en carrière

Michiel begon in 1999 als stagiair bij Bol Adviseurs. Deze stage beviel van beide kanten goed, waardoor hij na het afronden van zijn studie aan de HEAO (2000) in dienst is getreden als assistent accountant. In 2008 nam hij de overstap van de vestiging in Boxmeer naar het kantoor in Nijmegen. Naast de opleiding tot registeraccountant heeft Michiel de studie IT Consulting aan TiasNimbas Business School gevolgd.

Logo uni Nyenrode

Kwalificaties en ervaring

Binnen Bol Adviseurs heeft Michiel diverse functies doorlopen binnen de assurance-praktijk. Naast zijn werkzaamheden bij Bol Adviseurs is Michiel ook penningmeester van de Bedrijvenvereniging Bijsterhuizen en verzorgt hij als freelance docent colleges aan Maastricht University. 

Overige informatie:

In zijn vrije tijd is Michiel supporter bij VV Heijen, waar hij ook trainer is van de jeugdpupillen.

Direct contact met Michiel van Dalen

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht