Michiel Geertjens

Michiel Geertjens

Senior Belastingadviseur

Ondernemend denken betekent voor mij: Kansen zien en risico’s durven nemen om het doel te bereiken.

Michiel Geertjens (1982) is sinds 2007 in dienst bij Bol Adviseurs en werkzaam als belastingadviseur in de fiscale adviespraktijk. Hij is een allround adviseur in het MKB en houdt zich bijvoorbeeld bezig met pensioenen, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, successie en schenkingen alsmede bedrijfsoverdrachten en herstructureringen,. Michiel vindt het een uitdaging om de theorie naar de praktijk te vertalen en om een klant zo de juisten inzichten te geven om tot de beste oplossing te komen.

Opleiding en carrière

In 2000 startte Michiel met de opleiding Fiscale Economie aan de Universiteit in Maastricht. Deze studie rondde hij af in 2006, waarna hij in dienst trad bij Bol Adviseurs. In 2010 behaalde hij zijn RB titel. Jaarlijks volgt Michiel diverse cursussen en bijeenkomsten om zijn vakkennis op peil te houden.

Logo Universiteit Maastricht

Kwalificaties en ervaringen

Michiel is een allround belastingadviseur waarbij een ondernemer met allerhande vragen betreft fiscaliteit terecht kan. Ondanks zijn brede ervaring en allround kennis, heeft hij een voorkeur voor de cijfermatige kant van het vakgebied waarbij je kunt denken aan het opstellen van financiële planningen en fiscale berekeningen.

Overige informatie

Michiel maakt graag tijd vrij voor sport. Zo voetbalt, squasht en mountainbiket hij. Daarnaast vindt hij het belangrijk om tijd door te brengen met zijn vriendin, familie en vrienden.

Direct contact met Michiel Geertjens

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht