Mark Lomme

Mark Lomme

Director Bol International

Ondernemend denken betekent voor mij: Samen met de ondernemer de onderneming naar een hoger niveau brengen en bijdragen aan een zorgeloze zakelijke en privé situatie.

Mark Lomme (1980) is sinds 2005 in dienst bij Bol Adviseurs en werkzaam als accountant. In zijn dagelijkse werk richt hij zich met name op controleopdrachten van de jaarrekening. Deze controleopdrachten hebben zowel een nationaal als een internationaal karakter, omdat hij ook werkzaam is in de internationale praktijk. De afwisseling tussen diverse bedrijven met elk hun eigen advies spreken Mark het meeste aan. Hij wil graag samen met de ondernemer de onderneming naar een hoger niveau brengen en vindt het daardoor belangrijk om een band op te bouwen met de klant. Samen met de klant probeert hij interne processen te stroomlijnen om efficiency te bereiken. Data-analyse speelt hierbij een vooraanstaande rol.

Opleiding en carrière

In 2002 rondde Mark zijn HEAO-opleiding Bedrijfseconomie af, waarna hij verder ging studeren aan de Universiteit van Tilburg. Hier volgde hij de opleiding Bedrijfseconomie, specialisatie Controlling, die hij in 2005 afrondde. In datzelfde jaar trad hij in dienst bij Bol Adviseurs. In 2013 behaalde hij zijn RA titel en werd ingeschreven in het accountantsregister. In 2017 heeft hij de opleiding IT-Audit & Advisory aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam afgerond. Mark is binnen Bol Accountants verantwoordelijk voor de uitvoering van IT Audits en IT adviesopdrachten.

Logo Tilburg universiteit

Kwalificaties en ervaring

Mark is een van de aanspreekpunten wat IT-audit betreft, zowel intern als extern. Collega’s en klanten kunnen bij hem met vragen over dit onderwerp terecht. Tevens is Mark bestuurslid bij voetbalclub Hapse Boys waar hij onder andere verantwoordelijk is voor het technisch beleid binnen de club.

Overige informatie

In zijn vrije tijd speelt Mark nog graag een potje voetbal bij Hapse Boys en probeert hij zichzelf continu uit te dagen.

Logo Hapseboys

Direct contact met Mark Lomme

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht