Liëtte Loeffen

Liëtte Loeffen

Salarisadviseur

Ondernemend denken betekent voor mij: behoeften van de klant achterhalen en deze omzetten in daden.

Liëtte Loeffen (1968) is sinds 2007 in dienst bij Bol Adviseurs en werkzaam als salarisadviseur. Ze verzorgt de salarisadministratie en het advies voor grotere klanten op locatie. Hierdoor komt ze maandelijks bij de klant over de vloer. Ze vindt het interessant om nieuwe indrukken op te doen, mensen te leren kennen en hun verder te helpen.

Opleiding en carrière

In 1992 behaalde Liëtte haar PDL-diploma, waarna ze 18 jaar op een advieskantoor in het MKB werkzaam was. Hier startte ze als salarisadministrateur, maar groeide in de loop der jaren uit tot salarisadviseur. In 2007 kwam ze in dienst bij Bol Adviseurs. Liëtte bezoekt jaarlijks seminars en bestudeert vakliteratuur om haar vakkennis op peil te houden. In 2014 rondde ze de opleiding Sociale Verzekeringen af en in 2018 heeft ze met succes de Vakopleiding Payroll Services (VPS) afgerond en hiermee haar RPP-titel behaald.

Kwalificaties en ervaringen

In de loop der jaren heeft Liëtte veel ervaring opgedaan in het vakgebied. Ze heeft veel klantcontact en verzorgt intern presentaties. Ze is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de loonafdeling binnen Bol Adviseurs. Hierdoor is zij bezig met het controleren van interne en externe procedures en verzorgt ze peer reviews.

Overige relevante informatie

Liëtte heeft socialiteit hoog in het vaandel staan. Ze vindt het belangrijk om met familie en vrienden leuke dingen te ondernemen. Contact is hierbij voor haar heel belangrijk. Verder is ze gek op cijfers.

Direct contact met Liëtte Loeffen

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht