Jeroen Reijs

Jeroen Reijs

Salarisadviseur

Ondernemend denken betekent voor mij: Ondernemers prikkelen en stimuleren om vooruit te blijven kijken.

Jeroen Reijs (1971) is sinds 1994 in dienst bij Bol Adviseurs en werkzaam als salarisadviseur. Hij houdt zich hoofdzakelijk bezig met de salarisverwerking van klanten. Onderwerpen die aan bod komen zijn relatiebeheer, risicomanagement en het overbrengen van sociale wetgeving aan ondernemers. Jeroen vindt zorg voor de klant erg belangrijk. Hij vindt het dan ook een uitdaging om zijn kennis en kunde op dusdanige wijze over te brengen dat ondernemers gestimuleerd worden om na te denken over de toekomst.

Opleiding en carrière

Na het afronden van de MEAO, startte Jeroen in 1994 met de PDL-opleiding. In datzelfde jaar trad hij in dienst bij Bol Adviseurs. Jeroen behaalde het diploma voor deze opleiding in 1996 en begon in 2009 met de Vakopleiding Payroll Services. Deze opleiding rondde hij in 2011 af, waardoor hij geregistreerd staat als Register Payroll Professional (RPP).

Kwalificaties en ervaring

Jeroen is lid van JVC Businessclub in Cuijk, waar hij Bol Adviseurs met enthousiasme vertegenwoordigd. Hij heeft in zijn loopbaan bij Bol Adviseurs diverse salarispakketten geïmplementeerd. Nieuwe klanten en nieuwe systemen vindt hij dan ook interessant. Het begeleiden en instrueren van klanten staat hoog in het vaandel evenals de kennisoverdracht.

Overige informatie

Naast de werkzaamheden bij Bol adviseurs is Jeroen erg actief voor de plaatselijke voetbalclub “Hapse Boys” waar hij technisch jeugd coördinator is en deel uitmaakt van het jeugdbestuur. “Ik zie het als een maatschappelijk verplichting om iets te doen voor de gemeenschap, dat dit dan direct een combinatie van passie en plezier is, is super.” Dat er dus veel tijd wordt doorgebracht op het sportpark is voor Jeroen niets bijzonders.

Direct contact met Jeroen Reijs

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht