Ivonne van Duren

Ivonne van Duren

Belastingadviseur

Ondernemend denken betekent voor mij: Grensoverschrijdende kansen creëren voor klanten door ze wegwijs te maken in het doolhof van internationale spelregels.

Ivonne van Duren (1974) is sinds 2002 in dienst bij Bol Adviseurs. Grensoverschrijdend werknemersverkeer is haar specialisatie. Ivonne is dan ook werkzaam bij de Nederland-Duitsland Desk en de Nederland-België Desk. Haar werkzaamheden bestaan uit de advisering van grensoverschrijdende arbeid (fiscaal en sociaalrechtelijk), de 30% regeling, salary split en vergunningen en regelgeving bouw in zowel Duitsland als België. Ivonne probeert de kans op boetes en controles voor de klant uit te sluiten en ze wegwijs te maken in het doolhof van de internationale spelregels. De afwisseling in haar werk, met name in de taal, ziet Ivonne als een uitdaging.

Opleiding en carrière

In 1997 studeerde Ivonne af aan de HEAO en startte met haar opleiding Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. In 2002 rondde zij haar opleiding af, waarna ze in dienst trad bij Bol Adviseurs. Ivonne behaalde haar RB titel in 2007. In de loop der jaren volgde ze diverse specialisatiecursussen op het gebied van grensoverschrijdend werknemersverkeer.

Logo Radboud Universiteit Nijmegen

Kwalificaties en ervaring

Extern vertegenwoordigt Ivonne Bol Adviseurs bij diverse presentaties over grensoverschrijdend werknemersverkeer.

Overige informatie

Ivonne vindt het belangrijk om als tegenhanger van het kantoorwerk in haar vrije tijd buiten bezig te zijn in de natuur met haar gezin en huisdieren. Daarnaast vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn met onder andere fotografie en tuinieren.

Direct contact met Ivonne van Duren

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht