Ivan Maes
Directie

Ivan Maes

Directielid | Accountant | Auditor

Ondernemend denken betekent voor mij: Klanten laten merken dat wij er voor ze zijn, ook als daar niet om wordt gevraagd.

Ivan Maes (1975) is in 2008 bij Bol Adviseurs in dienst getreden als accountant en is sinds 2016 als partner verbonden aan Bol. Zijn werkzaamheden richten zich op alle voorkomende accountants- en advieswerkzaamheden. Ivan is tevens benoemd als extern accountant, waardoor hij bevoegd is om controleopdrachten inzake de jaarrekening uit te voeren. Veel van deze controleopdrachten hebben een internationaal karakter. Daarnaast is Ivan binnen Bol Adviseurs verantwoordelijk voor de integratie en toepassing van IT-audit. Het klantcontact, waarbij samen met de klant tot oplossingen wordt gekomen, spreekt hem het meeste aan. Hij vindt het belangrijk om betekenis te kunnen geven en is pas tevreden als de klant dat ook is.

Opleiding en carrière

In 1999 studeerde Ivan af als master in Business & Economics aan de Universiteit van Maastricht. Kort daarna startte hij zijn loopbaan als assistent accountant bij Ernst & Young. Hij werkte daar tien jaar aan complexe projecten, vaak met verschillende internationale aspecten. In 2006 behaalde hij zijn post doctorale opleiding en werd registeraccountant. Ook werd hij opgenomen in het accountantsregister.Parallel aan zijn baan bij Bol Adviseurs, is Ivan universitair docent aan de Universiteit van Maastricht. Hier doceert hij het vak Financial Auditing aan postdoctorale registeraccountants. 

Kwalificaties en ervaring

Ivan vertegenwoordigt Bol Adviseurs bij bijeenkomsten van het internationale samenwerkingsverband The Leading Edge Alliance. Hij is een actief lid van de special interest group “International Audit”. Tevens heeft hij gedurende 6 jaar deel uitgemaakt van de Raad van Toezicht van een grote zorginstelling in Limburg. Daarnaast is Ivan gedurende vele jaren verbonden geweest aan de Vakgroepen Woningcorporaties en Vastgoed.

Overige informatie

In zijn vrije tijd is Ivan een maatschappelijk betrokken persoon. Hij heeft diverse bestuurlijke ervaringen opgedaan bij verschillende stichtingen en verenigingen.

Direct contact met Ivan Maes

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht