Hein Vriens

Hein Vriens

HR Adviseur

Ondernemend denken betekent voor mij: Mensen activeren.

Hein Vriens (1964) is sinds 1999 in dienst bij Bol Adviseurs en werkzaam als P&O adviseur. Hij adviseert klanten over personeelsvraagstukken, zowel over de start, de doorontwikkeling als het einde van iemands carrière. De afwisseling in zijn vakgebied en de vertrouwensband die hij opbouwt met de klant spreken hem het meeste aan. Onderwerpen waarin Hein zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd, zijn personeelsontwikkeling, ziekte en arbeidsongeschiktheid, sociale zekerheid, arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden zoals salaris, pensioen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Hein spreekt vloeiend Engels en Duits en ondersteunt daardoor ook internationale klanten die in Nederland personeel in dienst hebben. Mensen blij maken is zijn doel.

Opleiding en carrière

Na het afronden van de HBO-opleiding Personeelsmanagement in 1991 aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heeft Hein enkele jaren gewerkt in de uitzend- en detacheringbranche. Hierna heeft hij de overstap gemaakt naar ondermeer de transport- en installatiebranche waar hij als personeelsfunctionaris werkzaam was. Sinds 1999 is Hein werkzaam bij Bol Adviseurs. Laatstelijk rondde hij in 2010 de opleiding tot Register Employee Benefits Adviseur af aan Avans Hogeschool te Breda.

Logo Avans

Kwalificaties en ervaring

Hein heeft zijn zakelijk netwerk opgebouwd in de regio Land van Cuijk en Noord-Limburg. Hij is lid van verschillende netwerken, zowel lokaal als grensoverschrijdend. Daarnaast verzorgt Hein regelmatig presentaties en lezingen voor klanten, waar hij Bol Adviseurs met enthousiasme vertegenwoordigt en zijn kennis graag op anderen overbrengt.

Overige informatie

Ook in zijn vrije tijd is Hein actief bezig. Zo zit hij in de organisatie van de jaarlijkse kermis in zijn woonplaats en is hij actief binnen de plaatselijke volleybalclub. Daarnaast vindt hij het belangrijk om tijd vrij te maken voor familie en vrienden, waarbij gezelligheid een belangrijke rol speelt.

Direct contact met Hein Vriens

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht