Hans Sengers

Hans Sengers

Business Controller

Ondernemend denken betekent voor mij: Meedoen bij rendementsverbetering.

Hans Sengers (1963) is sinds 1999 in dienst bij Bol Adviseurs. Hij is werkzaam als organisatie adviseur en maakt deel uit van het corporate finance team. Hans heeft ruime ervaring op het gebied van interim controlling, management informatie, corporate recovery en rendementsdenken. Zijn focus ligt op organisatie- en resultaatgebieden, oftewel aansturing en processen respectievelijk rendement en risico’s. Zijn uitdaging is om ondernemers actief te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities. Geen uitgebreid advies, maar meedoen.

Opleiding en carrière

Hans startte in 1982 met de opleiding Bedrijfseconomie aan de HEAO. In 1985 behaalde hij hiervoor zijn diploma, waarna hij verder studeerde aan het NIVRA. In 1997 behaalde Hans zijn RA titel en werd als dusdanig ingeschreven in het accountantsregister. In datzelfde jaar rondde hij de studie Information Management af. Voordat Hans bij Bol Adviseurs in dienst trad, was hij werkzaam bij een landelijk opererend accountantskantoor en later achtereenvolgens als controller bij een familiebedrijf (een groothandel in vee en vlees) en als information manager bij een beursgenoteerde ICT onderneming. In de loop der jaren volgde Hans diverse opleidingen en cursussen, waaronder risicomanagement en scenarioplanning, om meer en meer bekwaamd te worden in zijn vakgebied.

Logo NBA

Kwalificaties en ervaring

Hans is een van de trainers binnen het interne opleidingsinstituut van Bol Adviseurs, StudyBol. Hier geeft hij onderwijs in management informatie systemen.

Overige informatie

In zijn vrije tijd is Hans te vinden als speler op het veld van de plaatselijke hockeyvereniging. Tevens gaat hij jaarlijks op wintersport.

Direct contact met Hans Sengers

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht