Han Peelen

Han Peelen

Accountant

Ondernemend denken betekent voor mij: niet in problemen maar in oplossingen denken, waarbij het te bereiken doel van de ondernemer altijd het uitgangspunt blijft.

Han Peelen (1983) is sinds 2006 in dienst bij Bol Adviseurs en werkzaam als accountant in de samenstelpraktijk. Hij richt zich op accountantswerkzaamheden in de ruimste zin, waaronder het afwikkelen van jaarrekeningen, het inzicht geven in de cijfers en het fungeren als sparringpartner voor de MKB-ondernemer. Naast het adviseren en ondersteunen van zowel nationale als internationale ondernemingen, is Han zich ook steeds meer gaan specialiseren in business controlling. Hij vindt het belangrijk om samen met de klant een team te vormen en echt iets voor ze te kunnen betekenen. Het leukste aan zijn werk vindt hij dan ook het persoonlijk contact met de klant. 

Opleiding en carrière

Han liep tijdens zijn studie Bedrijfseconomie stage bij Bol Adviseurs. Toen hij de opleiding in 2006 afrondde, trad hij in dienst als assistent accountant. Han groeide met Bol Adviseurs mee, rondde zijn post-HBO en praktijkopleiding af en behaalde hiermee in 2016 zijn AA-titel en werd als Accountant-administratieconsulent ingeschreven in het accountantsregister. In 2016 is Han tevens gestart met de opleiding tot Belastingaccountant.

Kwalificaties en ervaringen

Han heeft diverse functies doorlopen, waardoor zijn kennis en kunde steeds verder is uitgebreid. Binnen Bol Adviseurs is Han betrokken bij het business controlling project, waardoor hij zich met name richt op het signaleren van problemen en het bieden van oplossingen richting de klant. Han begeleidt naast zijn werkzaamheden ook studenten tijdens hun stage en verzorgt meeloopdagen en voorlichtingen voor (aankomende) accountancy-studenten.

Overige relevante informatie

In zijn vrije tijd heeft Han twee passies. Een daarvan is voetbal. Hij speelt zelf graag in een team en vervult tevens de rol van penningmeester van Stichting onderhoud van de lokale voetbalclub. Daarnaast spreekt de ongedwongenheid van het reizen hem aan. Zo leerde hij om te gaan met flexibiliteit en leverde het hem mooie ervaringen op.

Direct contact met Han Peelen

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht