Guido Willems

Guido Willems

Accountant

Ondernemend denken betekent voor mij: Creatief zijn, efficiënt werken en voorsprong behouden op collega’s om zodanig de onderneming in de markt te houden en een nieuwe markt te creëren.

Guido Willems (1968) is sinds 1990 in dienst bij Bol Adviseurs. Hij heeft in zijn loopbaan veel praktische ervaring opgedaan in bijna alle voorkomende accountantswerkzaamheden en fiscale problematiek. Naast relatiebeheer van het vaste klantenpakket, afwikkelen van jaarrekeningen en inzicht geven in de cijfers van organisaties is hij betrokken bij fusies, herstructureringen en opvolging. Zijn passie ligt bij het geven van advies aan de ondernemers, waarbij hij desgewenst zijn collega-specialisten betrekt. Hij ziet het als een uitdaging om over problemen van nu te communiceren met de klant en creatief te zoeken naar oplossingen voor de toekomst.

Opleiding en carrière

Guido startte zijn carrière in 1990 bij Bol Adviseurs en doorliep hier diverse functies binnen de accountancy. In 1999 rondde hij de opleiding SPD Bedrijfsadministratie af. Laatstelijk studeerde hij in 2011 af als accountant-administratieconsulent aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven.

Fontys Universiteit Logo

Kwalificaties en ervaring

Guido heeft diverse ondernemingen in verschillende branches binnen het MKB in zijn beheer en is daardoor allround bedrijfsadviseur op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Binnen Bol Adviseurs is Guido betrokken bij het continues controlling en continues monitoring project. Tevens vertegenwoordigt hij Bol Adviseurs bij een vereniging voor ondernemend Land van Cuijk “Vrienden van Olympia te Boxmeer”.

Overige informatie

In zijn vrije tijd is Guido leider van het dameselftal van de plaatselijke voetbalclub. Daarnaast zit hij in een team om de KNVB voetbalschool binnen W.V.V. Constantia te implementeren. Hij is een echte teamplayer en vindt het belangrijk om samen elkaar te versterken. Hierbij is een goede adviseur onmiskenbaar.

Direct contact met Guido Willems

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht