Geert Verdijck

Geert Verdijck

Accountant

Ondernemend denken betekent voor mij: Samen met de ondernemer zijn organisatie in control houden en vooruitzien om de kansen in de markt te benutten, om zodoende een maximaal rendement met een goed werkende organisatie te behouden of te creëren.

Geert Verdijck (1961) is sinds 1988 in dienst bij Bol Adviseurs en werkzaam als accountant en MKB-adviseur. Hij richt zich op alle voorkomende accountants-werkzaamheden, waaronder het fungeren als sparringpartner van en klankbord voor de MKB-ondernemer. Tevens valt hieronder het geven van bedrijfseconomische en fiscale adviezen. Voorts heeft Geert gedurende zijn loopbaan bij Bol Adviseurs ervaring opgedaan met bedrijfswaarderingen, bedrijfsoverdrachten en de begeleiding van MKB-ondernemingen in het kader van corporate recovery en corporate finance. Naast zijn externe advieswerkzaamheden stuurt Geert de accountantsafdeling in Boxmeer aan. Zijn uitdaging is om als pro-actieve coach de klant optimaal te blijven bedienen, met als doel toegevoegde waarde te leveren om samen met de klant beter te worden.

Opleiding en carrière

Geert is gedurende zijn studie SPD in 1984 als assistent-accountant in dienst getreden bij accountantskantoor Baker Tilly Berk te Nijmegen. Na vijf jaar bij dit accountantskantoor werkzaam te zijn geweest, stapte Geert over naar Bol Adviseurs, kantoor Boxmeer. In 1990 studeerde hij af als Accountant-administratieconsulent en werd als zodanig ingeschreven in het accountantsregister. Hij verhuisde in 1992 naar kantoor Venray, waar hij samen met twee andere collega’s deze vestiging opstartte. In 2010 keerde Geert terug naar kantoor Boxmeer. Hij nam in 2011 het initiatief om zich verder te verdiepen in fiscaal recht met als resultaat het in 2013 afronden van de opleiding tot Register Belastingadviseur. 

Kwalificaties en ervaring

Geert heeft diverse functies doorlopen op verschillende vestigingen van Bol Adviseurs en is daardoor een zeer allround bedrijfsadviseur op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Hij is daarnaast betrokken bij het continues controlling en continues monitoring project binnen Bol Adviseurs. Momenteel is Geert namens Bol Adviseurs lid van de vereniging “Vrienden van Olympia” te Boxmeer, een vereniging die “samen scoren” als uitgangspunt heeft voor ondernemend Land van Cuijk.

Overige relevante informatie

In zijn vrije tijd heeft Geert enkele maatschappelijke functies verricht, waaronder bestuursfuncties bij een onderwijsinstelling en begeleider en toeschouwer van de junioren voetballers van voetbalclub Vios ’38 in Beugen. Tevens begeeft hij zich regelmatig in het sport en fitness centrum om zijn conditie op peil te houden.

Logo Vrienden van Olympia

Direct contact met Geert Verdijck

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht