Frank Lensen

Frank Lensen

Accountant

Ondernemend denken betekent voor mij: Mensen verder helpen hun doelen te bereiken.

Frank Lensen (1964) is sinds 2001 in dienst bij Bol Adviseurs. Als accountant heeft hij ruime ervaring opgedaan in alle facetten van de accountancy. Frank is tevens benoemd als extern accountant, waardoor hij bevoegd is om controleopdrachten inzake de jaarrekening uit te voeren. Hij is met name werkzaam voor cliënten in het midden- en kleinbedrijf en zijn werkzaamheden richten zich op alle voorkomende accountants- en advieswerkzaamheden. Andere mensen verder helpen, zowel intern als extern is zijn passie. Hij fungeert graag als sparringpartner van, en klankbord voor de MKB-ondernemer voor alle zaken die hij als ondernemer tegenkomt. Ook voor zijn collega’s vervult Frank graag deze klankbordfunctie door het delen van zijn kennis met jonge collega’s. Op hun beurt nemen zij hem weer mee in de ontwikkelingen van de huidige tijd. Daarnaast is Frank de vertrouwenspersoon binnen Bol Adviseurs.

Opleiding en carrière

Frank is in 1985, na zijn HEAO-studie te Arnhem, als assistent accountant in dienst getreden bij Deloitte te Nijmegen waar hij ruim 14 jaar werkzaam was. Zijn opleiding tot registeraccountant aan NIVRA/Nyenrode rondde hij in 1994 af en in juni 1994 werd Frank ingeschreven in het accountantsregister. In 2001 maakte hij, na 1,5 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, de overstap naar Bol Adviseurs te Boxmeer. In 2007 werd de vestiging in Nijmegen geopend en werd Frank hier benoemd als kantoorleider.

Logo uni Nyenrode

Kwalificaties en ervaring

Frank heeft sinds 1985 alle functies binnen de accountancy doorlopen. Hij is allrounder en adviseert klanten in diverse branches. Frank weet op tijd zijn collega-specialisten aan tafel te roepen, waardoor de ondernemer met alle voorkomende vraagstukken bij hem terecht kan. Frank begeeft zich in diverse netwerken en is penningmeester van een vereniging.

Overige relevante informatie

In zijn vrije tijd mag Frank graag sportief bezig zijn, wandelen, tuinieren en voetbal kijken.

Direct contact met Frank Lensen

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht