Eric Vos

Eric Vos

Senior Organisatieadviseur

Ondernemend denken betekent voor mij: ondernemers helpen om morgen beter te worden.

Eric Vos (1964) is sinds 1987 in dienst bij Bol Adviseurs en werkzaam als senior organisatie adviseur. Hij maakt deel uit van het corporate finance team. Eric heeft ruime ervaring op het gebied van rendementsverbetering. Zijn focus ligt op de strategie, de managementinformatie en de organisatie inrichting van een onderneming. Met name de afwisseling in zijn werk door de diversiteit aan klanten en branches spreekt Eric het meeste aan. Hij wil graag ondernemers helpen om morgen beter te worden.

Opleiding en carrière

Eric begon tijdens zijn MBO opleiding bij Bol Adviseurs. Hij rondde in 1992 de studie SPD Bedrijfsadministratie af, waarna hij zijn studieloopbaan vervolgde met de Hofam opleiding. In 2014 heeft Eric de opleiding verandermanagement afgerond.

Kwalificaties en ervaring

Eric is een van de trainers van het interne opleidingsinstituut van Bol Adviseurs, StudyBol, waar hij het vak recovery doceert. Tevens verzorgt hij extern diverse bijeenkomsten voor klanten en banken, waar hij graag zijn kennis en kunde overbrengt op anderen.

Direct contact met Eric Vos

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht