Caro van Haren

Caro van Haren

Marketing Adviseur

Topvorm betekent voor mij: de dingen doen en de keuzes maken waar je gelukkig van wordt.

Zo breng ik ondernemers in topvorm:

Ik wil ondernemers laten werken vanuit hun kern en passie. Hoe echter en puurder je bent, hoe geloofwaardiger en eerlijker klanten en mensen je vinden. Centraal staat bij mij dat je dicht bij jezelf blijft, maar wel open staat voor al de inspiratie en mogelijkheden buiten je eigen kaders. Samen gaan we op zoek naar de randen van je comfortzone om daar net een stapje overheen te zetten. Dat opent werelden, kansen en perspectieven, waarvan je dacht deze nooit te durven betreden of te bereiken.

Zo breng ik mezelf in topvorm:

Samen met mijn vriend en zoontje ga ik er graag op uit voor de nodige ontspanning en quality time. Ik probeer daarnaast goed voor mezelf te zorgen in de vorm van gezond (en lekker) eten, maar ook door te bewegen met zwemmen, tennis en yoga. Als echte creabea vind je me ook regelmatig met een potlood of kwast in de hand, maar sta ik ook open voor allerlei andere soort knutselmogelijkheden.

Opleidingen

  • Communicatie en informatiewetenschappen, master communicatie en beïnvloeding
  • Business storytelling
  • Hbo communicatie

Hiervoor kun je bij mij terecht

Direct contact met Caro van Haren

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht