Bas Jeckmans

Bas Jeckmans

Senior Juridisch Adviseur

Ondernemend denken betekent voor mij: Op zoek gaan naar de optimale oplossing.

Bas Jeckmans (1975) is sinds 2000 in dienst bij Bol Adviseurs en maakt deel uit van het juridische team. Bas heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht en houdt zich bezig met alle aspecten van het arbeidsrecht, van aanname tot ontslag. Dit betreft onder meer vraagstukken op het gebied van het arbeidsovereenkomstenrecht, arbeidsongeschiktheid, wijzigen van arbeidsvoorwaarden, disfunctioneren en het ontslag van een werknemer. Bas wil ondernemers daarbij helpen met het zoeken naar de optimale oplossing en vertaalt de juridische materie naar de dagelijkse praktijk van de ondernemer. Naast zijn werkzaamheden op het gebied van het arbeidsrecht voert Bas een algemene praktijk met werkzaamheden op het gebied van huurrecht, ondernemingsrecht en algemeen contractenrecht. 

Opleiding en carrière

Bas heeft in 1998 zijn HEAO-MER opleiding met genoegen afgerond. Vervolgens startte Bas in 1998 met de opleiding Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij behaalde in 2000 zijn diploma, waarna hij in dienst trad bij Bol Adviseurs. In 2005 rondde hij de Beroepsopleiding voor bedrijfsjuristen af. Gedurende zijn carrière heeft Bas zich meer en meer bekwaamd in het arbeidsrecht. In 2013 heeft hij de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie afgerond. Tevens volgt Bas jaarlijks diverse cursussen op het gebied van arbeidsrecht om zijn vakkennis op peil te houden en up to date te blijven van alle ontwikkelingen die er gaande zijn.

Logo Radboud Universiteit Nijmegen

Kwalificaties en ervaring

Bas is een van de trainers van het interne opleidingsinstituut van Bol Adviseurs, StudyBol. Extern verzorgt hij daarnaast regelmatig presentaties en masterclasses voor externe partijen, waar hij Bol Adviseurs met enthousiasme vertegenwoordigt. Bas is lid van de NEVOA, beroepsvereniging voor bedrijfsjuridisch adviseurs. Daarnaast is Bas lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht.

Overige relevante informatie

In zijn vrije tijd houdt Bas zich naast zijn gezin bezig met sport. Basketbal en tennis zijn de favoriete sporten van Bas. Daarnaast is hij langs de lijn te vinden bij het sporten van zijn kinderen.

Logo NEVOA

Direct contact met Bas Jeckmans

Heeft u een vraag of wilt u iets aan mij voorleggen? Aarzel niet en vul het formulier hieronder in. Uw bericht komt rechtstreeks bij mij in mijn mailbox. Ik zal zo snel mogelijk reageren.
‹ Terug naar overzicht