Personeel Diensten voor werkgevers

In belangrijke mate bent u afhankelijk van uw medewerkers in de dagelijkse bedrijfsvoering.  Als u wilt groeien en ontwikkelen, is het dus essentieel om medewerkers succesvol te laten zijn. Bol Adviseurs helpt u daarbij. We ontlasten u én ondersteunen u zodat u het beste in uw personeel naar boven kunt halen. Lees hieronder hoe we dat doen.

evenementenagenda

De jaarrekening is dan ook niet de hoofdzaak, maar een bijproduct voor de professionals van onze accountancy afdeling. Hun passie zit in het zorgen dat jouw bedrijf optimaal gaat of blijft draaien. Zodat jij je ambities waar kunt maken. Ze willen dat jij als ondernemer energie krijgt van de rol die je vervult. Dat geldt trouwens ook voor onze juristen, fiscalisten en andere adviseurs. Of zij nu een periodiek BTW-scan uitvoeren of je vraag over de AVG beantwoorden.

Voor zakelijk succes zijn IT en de daarmee verbonden data steeds vaker een cruciale factor. Precies dát is de reden dat Bol  kennis van dit onderwerp zelf in huis heeft. Onze experts op dit gebied begrijpen niet alleen in-depth jouw  IT-vraagstuk, maar ‘snappen’ jouw bedrijf ook helemaal. Wel zo prettig. Ons IT-advies richt zich dan ook altijd op de vraag hoe IT kan bijdragen aan de optimalisatie van jouw bedrijfsvoering.

We helpen je als je wilt uitbreiden. Dat wil zeggen: als je financiering nodig hebt voor je plannen, maar ook wanneer je bijvoorbeeld een bedrijf over wil nemen. We zijn er ook als het voor jou tijd is om je bedrijf te verkopen. Ongeacht of je daarvoor een externe geïnteresseerde zoekt of dat de bedrijfsoverdracht plaats moet vinden binnen de familie of het bedrijf.

Ook in tijden van nood kun je op ons rekenen. Of dit nu een crisis is, een (dreigend) faillissement of surseance van betaling betreft of een pijnlijke juridische kwestie: wij bieden een luisterend oor en helpen je de stap te zetten naar de beste oplossing.

Speciaal voor controleplichtige organisaties staat een groot team van registeraccountants klaar om de controle van jullie jaarrekening met de grootste zorg uit te voeren. Tegenwoordig wordt hierbij ook het thema IT steeds belangrijker. Immers: de data in de jaarrekening wordt steeds meer voortgebracht vanuit geautomatiseerde systemen en processen. Daarom voeren we in het verlengde van de financial audit aanvullend een IT Audit uit.

Benieuwd naar welke mogelijkheden wij voor jou zien zien?

In onze dienstverlening is ‘de klik’ de belangrijkste voorwaarde om tot een succesvolle samenwerking te komen. En of die er is, dat kunt u ondervinden tijdens het persoonlijk contact met onze medewerkers. Vraag daarom een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met één van onze professionals. We verrassen u graag met onze ideeën hoe uw bedrijf nog beter kan presteren.

Ja, ik wil kennismaken!