Met Business Intelligence (BI) kun je snel en automatisch alle aanwezige data binnen je bedrijf verzamelen en vertalen naar bruikbare managementinformatie. Maak kennis met Business Intelligence bij Bol Adviseurs via onderstaande items:

› Beluister de podcast met Merijn Zeeman
› Ontdek de 5 stappen op weg naar een toekomstbestendige organisatie
› Lees de 8 voordelen van Business Intelligence bij Bol
› Ervaar met onze klantverhalen
› Business Intelligence in jouw sector

Slimmer werken met data, wat levert het op?

Beluister de podcast met sportief directeur van de Jumbo-Visma wielerploeg Merijn Zeeman.

Merijn verteld in deze podcast wat werken met data in de topsport betekent, wat het oplevert en welke voordelen jij als ondernemer daar uit kan halen.

 

Met 5 stappen op weg naar een toekomstbestendige organisatie

In vijf mensgerichte en datagedreven stappen zorgen we samen met jou en je team dat je organisatie toekomstbestendig is.

Met doelgerichte vragen zetten we op een rij welke uitdagingen, ambities en doelstellingen jij al ondernemer hebt én krijgt, op korte en lange(re) termijn. Natuurlijk zoomen we daarbij ook nadrukkelijk in op wat jou als ondernemer drijft en wat de kracht van je mensen is. 

Jouw drive en strategisch verhaal vertalen wij naar overzichtelijke data - met de Business-Intelligence-tool Power BI - en KPI's. Zij vormen het fundament onder je operationele en tactische sturing en aanpak. 

Wat is de kwantiteit én kwaliteit van jouw data? Wij brengen in beeld over welke data jij als ondernemer in je bedrijf beschikt en over welke nog niet. Na toetsing van betrouwbaarheid, toegankelijkheid en technische realiseerbaarheid, stellen we concreet vast of jij en je team met behulp van data doelgericht jouw ambities kunnen waarmaken. 

Met de stip helder aan de horizon én de technische haalbaarheid getoetst, stellen we op basis van jouw bedrijfsmatige prioriteiten samen vast welke stappen we als eerste zetten; uit het totale informatieplan destilleren we de data en KPI's die als dashboard dienen en praktijkgericht ingezet kunnen worden.

Stap voor stap, continu met een juiste prioriteitsstelling, begeleiden we vanuit het dashboard jou als ondernemer bij het datagedreven realiseren van je ambities en doelen door je mensen; alle focus tijdens het plan van aanpak is gericht op eigenaarschap van taken en verantwoordelijkheden, competenties, gedragsverandering, analyseren, rapporteren, evalueren, (door)schakelen en verankeren. Zo zit je samen met je mensen 'slim' aan het stuur bij alles wat je onderneemt. 

8 voordelen van BIQ bij Bol Adviseurs

Bol Adviseurs_Business Intelligence_8 voordelen