Het Bol Traineeship - Accountancy

Ligt jouw hart bij financiële (werk)processen of bij het adviseren van klanten? Het signaleren en controleren van mogelijke (security) risico’s of sparren met de klant over de toekomst? Of wil jij je verdiepen in financiële bedrijfsprocessen om zo meer uit jaarrekeningcontroles te halen? 

Lastig hè?  Dat snappen we. De accountancy is breed en wij begrijpen dat de keuze niet gemakkelijk is. Wat past bij jou? Waar wil je in doorgroeien? En waar word jij enthousiast van? Kom het ontdekken tijdens Het Bol Traineeship. We gaan samen op zoek naar wat jij wil, waar je goed in bent en wat bij jou past!

Waarom Het Bol Traineeship?

Tijdens het traineeship leiden we je op een  uitdagende en persoonlijke manier op tot een breed inzetbare professional. Tijdens het traineeship ga je op ontdekkingstocht binnen de samenstelpraktijk, business controlling, audit, IT-audit en pre-audit. Je maakt daarnaast kennis met de verschillende disciplines binnen Bol: accountancy, fiscaliteit, juridisch, HRM en corporate finance. 

Handig: je wordt jouw gehele traineeship begeleid door jouw reisleider – een coach - en er vinden verschillende momenten plaats om te sparren. Dat is fijn, wat zo kun jij al jouw vragen kwijt en werk je aan de gewenste vervolgstappen van jouw reis. Het traineeship wordt echt een ontdekkingstocht naar jou als professional! Het voornaamste doel van het traineeship is met en van elkaar leren en op zoek gaan naar jouw passie en talenten, zodat je het beste uit jezelf en de organisatie naar boven kunt halen. Jij staat als persoon centraal en gaat met lef de toekomst in!

Afbeeldingen Traineeship (2)-1

Wil jij...

  • Een brede introductie binnen de accountancy met afwisseling van klanten, branches en disciplines;
  • Diverse opleidingsmogelijkheden in theorie en praktijk;
  • Persoonlijk coaching;
  • Onderdeel uitmaken van een hecht team van trainees waarin je met en van elkaar leert;

Ben jij...

  • (Bijna of recent) afgestudeerd aan een HBO of WO opleiding in de richting van accountancy, bedrijfseconomie, bedrijfskunde;
  • IT-minded, analytisch, technisch, data gedreven en heb je feeling voor cijfers;
  • Sociaal en communicatief sterk;
    Van plan RA, RC, RE of AA te worden (de keuze hoeft nog niet definitief te zijn).
  • Starter op de arbeidsmarkt? Nog op zoek naar wat het beste bij jou past? 

 

Dan zijn wij op zoek naar jou! In september 2023 zal onze reis - Het Bol Traineeship -starten. Na dit traineeship weet jij waar jouw hart ligt en stroom je door naar de afdeling die bij jou past, waar je verder opgeleid wordt tot de professional die je wilt zijn. Pak je rugzak, stap in dit avontuur en ‘enjoy the ride’!

Dit is Bol Adviseurs!

Past Bol bij jou?

Alles uit jezelf halen en stappen zetten in je carrière. Daar staat Bol voor. Het is niet het één of het ander, het is beide. Dit heet Bolwerken en is het beste van twee werelden. Privé en zakelijk gaan hier hand-in-hand. Het zorgt voor een wisselwerking. Als jij jezelf wilt ontwikkelen, investeren we in jou. Die zekerheid heb je. Zo straal je niet alleen in je vak, maar ook daarbuiten. 

Ambitie en plezier wisselen elkaar af en het één versterkt het ander. Want wie lekker in z’n vel zit, is klaar voor elke uitdaging! Behalve een fijne werkplek en prettige collega’s biedt Bol je uiteraard ook een marktconform salaris en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer voor het Traineeship!

Je kunt direct solliciteren door hiernaast je gegevens in te vullen en je CV en/of motivatiebrief te uploaden. We kijken uit naar je reactie.

Suzanne Peeters LR

 Suzanne Peeters

  HR Adviseur

Whatsapp   Even bellen?