Als young professional werken bij Bol Adviseurs?

Het een of het ander, of het liefst allebei? Bij Bol kan ’t. Het heet Bolwerken en je krijgt het beste van twee werelden. En dat is een mooi begin van je carrière. Zo kun je niet alleen stralen in je vak maar ook daarbuiten. Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf te ontplooien, nieuwe vaardigheden aan te leren en als persoon te groeien. Ambitie en plezier wisselen elkaar af waarbij het een het ander versterkt. Want wie goed in z’n vel zit, is klaar voor een vliegende start.

Jij...

Bent niet alleen nieuwsgierig, maar ook leergierig. Welkom in de praktijk! Onder begeleiding van een mentor krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Bij Bol staan we open voor je ideeën en wisselen we graag van gedachten. Of je nu student bent of al 25 jaar in het vak zit. Leren van je collega’s en zelf ideeën aandragen om de klant in topvorm te brengen én houden. Zo snel als mogelijk zit je dan ook bij je klant aan tafel.

Dat is een prettige werkomgeving, vinden wij.

Wat kenmerkt ons?

  • Open cultuur, korte lijnen
  • Goede werk-privébalans
  • Verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
  • Werken in een groeiende organisatie voor toonaangevende MKB-klanten
  • Jij staat centraal

Stuur jouw (open) sollicitatie!

Je kunt direct solliciteren door hiernaast je gegevens in te vullen en je CV en/of motivatiebrief te uploaden. We kijken uit naar je reactie!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met: 

Foto-Suzanne

 Suzanne Peeters

  HR Adviseur

Whatsapp   Even bellen?

[""]