Bolwerken is...

Presteren op het hoogste niveau… en tijd hebben voor belangrijke zaken.

Het een of het ander, of het liefst allebei? Bij Bol kan ’t. Het heet Bolwerken en je krijgt het beste van twee werelden. Zo kun je niet alleen stralen in je vak maar ook daarbuiten. Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf te ontplooien, nieuwe vaardigheden aan te leren en als persoon te groeien. Met alle ruimte voor de sociale kant: je klanten, collega’s, relaties, vrienden en familie. Ambitie en plezier wisselen elkaar af en het een versterkt het ander. Wie goed in z’n vel zit, is klaar voor elke uitdaging!

Tweeluik-Preseteren-belangrijke-zaken

Tafelen met klanten… en je collega’s van tafel vegen.

Bij Bol combineren we professionaliteit met toegankelijkheid. Onze specialisten willen de besten zijn in hun vak, kennis delen en samenwerken. Zo vermenigvuldigen we expertise, lef en betrokkenheid. Met onze klanten en met elkaar. En af en toe gaan we de competitie aan met een potje tafelvoetbal. Want ambitie en plezier wisselen elkaar af. Welkom bij de club.

Onze cultuur
Bij ons draait het dus niet om werk alleen. Gelukkig maar. Bij ons sta jij als mens centraal, met alles wat je nodig hebt om persoonlijk en professioneel te excelleren. Want topprestaties en ambities vragen om balans tussen een drukke agenda en tijd voor jezelf. Wij zijn ervan overtuigd dat juist dat evenwicht zorgt voor betere resultaten en meer werkgeluk.

Tweeluik-tafelen-klanten-en-collegas-2

Bepaal jouw koers… en ontdek nieuwe talenten

Bij Bol zijn we ambitieus. Om onze klanten in topvorm te brengen, brengen we eerst onze mensen in topvorm. Dat doen we met een bootcampprogramma, gericht op uitdaging. Door iedere keer iets nieuws te leren kun je net dat beetje extra geven en je eigen grenzen verleggen. Je leert jezelf beter kennen, ontwikkelt je talenten en vaardigheden en verrijkt je kennis. Vanuit de kernwaarden lef, dichtbij en toekomstgericht werk je aan jezelf.

Bol Bootcamp geeft jouw toekomst een persoonlijk accent. Groepstrainingen faciliteren wij vanuit jouw leerwensen. In een veilige omgeving leer je van en met elkaar waarbij we organisatie-, en persoonlijkedoelen met de dagelijkse praktijk verbinden. De combinatie van prestatie en plezier staat hoog in het vaandel. Als je het ons vraagt: een succesformule!

Tweeluik-koers-en-talenten

Bolwerken, daar vertellen we graag meer over!

Ben je niet te stoppen en wil je direct aan de bak als Bolwerker? Mail dan jouw motivatie en cv via dit sollicitatieformulier.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met:

Suzanne Peeters LR

 Suzanne Peeters

  HR Adviseur

Whatsapp   Even bellen?