Bolwerken is...

Presteren op het hoogste niveau… en tijd hebben voor belangrijke zaken.

Het een of het ander, of het liefst allebei? Bij Bol kan ’t. Het heet Bolwerken en je krijgt het beste van twee werelden. Zo kun je niet alleen stralen in je vak maar ook daarbuiten. Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf te ontplooien, nieuwe vaardigheden te leren en als persoon te groeien. Met alle ruimte voor de sociale kant: je klanten, collega’s, relaties, vrienden en familie.

Ambitie en plezier wisselen elkaar af en het een versterkt het ander. Want wie goed in z’n vel zit, is klaar voor elke uitdaging!

Bolwerken-1-1

Tafelen met klanten… en je collega’s van tafel vegen.

Bij Bol combineren we professionaliteit met toegankelijkheid. Onze specialisten willen de beste zijn in hun vak, kennis delen en samenwerken. Zo vermenigvuldigen we expertise, lef en betrokkenheid. Met onze klanten en met elkaar.

En we gaan graag de competitie aan met een potje tafelvoetbal. Want ambitie en plezier wisselen elkaar af. Bij ons draait het gelukkig niet om alleen werk. Bij ons sta jij als mens centraal. Met alles wat je nodig hebt om persoonlijk en professioneel te excelleren. Want topprestaties en ambities vragen om balans tussen een drukke agenda en tijd voor jezelf. Wij zijn ervan overtuigd dat juist dat evenwicht zorgt voor betere resultaten en meer werkgeluk.

Welkom bij de club.

 

Bolwerken-2-1

Bepaal jouw koers… en ontdek nieuwe talenten

Bij Bol zijn we ambitieus. Om onze klanten in topvorm te brengen, brengen we eerst onze mensen in topvorm. Dat doen we met onder andere een bootcampprogramma. Door iedere keer iets nieuws te leren, kun je net dat beetje extra geven en je eigen grenzen verleggen. Je leert jezelf beter kennen, ontwikkelt je talenten & vaardigheden en verrijkt je kennis. Vanuit onze kernwaarden lef, dichtbij en toekomstgericht.

 

Bolwerken-3-1

Stuur jouw (open) sollicitatie!

Je kunt direct solliciteren door hiernaast je gegevens in te vullen en je CV en/of motivatiebrief te uploaden. We kijken uit naar je reactie!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met: 

Foto-Suzanne

 Suzanne Peeters

  HR Adviseur

Whatsapp   Even bellen?