Als young professional werken bij Bol Adviseurs

Het een of het ander, of het liefst allebei? Bij Bol kan ’t. Het heet Bolwerken en je krijgt het beste van twee werelden. En dat is een mooi begin van je carrière. Zo kun je niet alleen stralen in je vak maar ook daarbuiten. Bij ons krijg je de vrijheid om jezelf te ontplooien, nieuwe vaardigheden aan te leren en als persoon te groeien. Ambitie en plezier wisselen elkaar af waarbij het een het ander versterkt. Want wie goed in z’n vel zit, is klaar voor een vliegende start.

Je profiel

Ben je niet alleen nieuwsgierig maar ook leergierig? Welkom in de praktijk! Onder begeleiding van een mentor krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Bij Bol staan we open voor je ideeën en wisselen we graag van gedachten. Leren van je collega’s en zelf ideeën aandragen om de klant in topvorm te brengen én houden. Zo snel als mogelijk zit je dan ook bij je klant aan tafel. Dat hoort bij een prettige werkomgeving, vinden wij.

Wat kenmerkt ons?
  • Open cultuur, korte lijnen
  • Goede balans werk – privé
  • Verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
  • Werken in een groeiende organisatie voor toonaangevende MKB-klanten
  • Jij staat centraal

Eventkalender 2020

Bol Adviseurs is het hele jaar aanwezig bij verschillende recruitment-events voor studenten. Daarnaast organiseren wij inhousedagen en koffiemomenten, zodat je een kijkje bij ons op kantoor kan nemen. Schrijf je in en maak persoonlijk kennis met ons. Dit zijn uitstekende gelegenheden om Bol Adviseurs als werkgever te leren kennen en je vragen te stellen.

Inhousedag FSHAN 22 november 2021
SRA Kantoren door Nijmegen-dag 27 januari 2022