Als professional werken bij Bol Adviseurs

Het een of het ander, of het liefst allebei? Bij Bol kan ’t. Het heet Bolwerken en je krijgt het beste van twee werelden. Een springplank om door te groeien. Zo kun je niet alleen stralen in je vak maar ook daarbuiten. Bij Bolwerken krijg je de vrijheid om jezelf te ontplooien, nieuwe vaardigheden aan te leren en als persoon te groeien. Met alle ruimte voor de sociale kant: je klanten, collega’s, relaties, vrienden en familie. Ambitie en plezier wisselen elkaar af waarbij het een het ander versterkt. Want wie goed in z’n vel zit, is klaar voor het grote werk.

Je profiel

De volgende stap in je carrière is vooral een sprong voorwaarts. Een uitdaging, want jij bent toe aan uitdagende nationale en internationale klanten. Je hebt niet alleen lef maar ook de ambitie om jezelf waar te maken. Bij Bol zijn we openhartig en hebben we ruimte voor een gezonde dosis eigenzinnigheid. Graag zelfs. Ruimte is er ook voor persoonlijke en professionele groei, en voor de balans werk – privé.

Wat kenmerkt ons?

  • Open cultuur, korte lijnen
  • Goede balans werk – privé
  • Verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
  • Nationale en internationale opdrachtgevers in een groeiende organisatie
  • Klantvraagstukken met voldoende uitdaging
  • Jij staat centraal!

Wat kun jij betekenen voor onze klanten?

Het gaat bij Bol niet alleen om de cijfers, maar ook om het verhaal erachter. De ondernemer staat centraal! Samen met je collega’s ga je in een multidisciplinaire omgeving ondernemers in topvorm brengen, niet alleen op zakelijk gebied, maar ook het privé stuk is hierbij belangrijk. Hier ligt onze toegevoegde waarde!

Lees meer